Οι Chicago Mass Choir έρχονται στην Ελλάδα για δύο ξεχωριστές παραστάσεις, γεμάτες με αφροαμερικάνικους και χριστουγεννιάτικους χορευτικούς ρυθμούς, φανταχτερά κοστούμια και μοναδικές ερμηνείες από το κορυφαίο gospel group της Αμερικής!

Το πιο γνωστό gospel group της Αμερικής θα παρουσιάσει στο Θέατρο Badminton gospel και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Η χορωδία αποτελείται από 25 ερμηνευτές, που δίνουν ψυχή και παλμό πάνω στη σκηνή, προσφέροντας μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Δυναμικοί ήχοι, αφροαμερικανικά χρώματα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα συνθέσουν το μωσαϊκό μιας γιορτινής ατμόσφαιρας.

Όσο για την έκπληξη, πρόκειται για πολύ γνωστά κι αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έξυπνα διασκευασμένα, από το πιο αγαπημένο group της Ελλάδας… τους Onirama, που συμμετέχουν στις δύο συναυλίες.

Το 1991 η Χορωδία ήταν υποψήφια σε 5 κατηγορίες στα Βραβεία Gospel Μουσικής Διάκρισης (Gospel Music Excellence Awards) και νικήτρια του Βραβείου Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη. Το 1992, οι Chicago Mass Choir κέρδισαν το Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού της Χρονιάς για το I Can Go to the Rock.

Το 2000 οι Chicago Mass Choir κέρδισαν το βραβείο του καλύτερου gospel cd, με την υποστήριξη των Μουσικών Βραβείων Σικάγο. Δύο χρόνια μετά, ήρθε άλλη μια διάκριση, αυτή της Καλύτερης Χορωδίας της χρονιάς 2002. Έχουν, επίσης, προταθεί για 3 Βραβεία Grammy, 5 Βραβεία Stellar και 1 Βραβείο Dove για τις κατηγορίες της Παραδοσιακής Gospel Χορωδίας και του Παραδοσιακού Cd της χρονιάς.

Τον Αύγουστο του 2007, συμμετείχαν στην πρεμιέρα της Oprah Winfrey του μιούζικαλ The Color Purple («Το Πορφυρούν Χρώμα») βασισμένου στο έργο της βραβευμένης με Πούλιντζερ συγγραφέως, Alice Walker και στην αντίστοιχη πρεμιέρα της ταινίας του Steven Spielberg.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στα Special Olympics Hellas για την προετοιμασία των Ελλήνων Αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Αγώνες της Αθήνας το 2011.