Ο Γιώργος Περρής με το Quinteto  TANGartO στο Πolis Stage από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου συνθέτουν ένα εκρηκτικό μουσικό κολλάζ ταιριάζοντας διαφορετικά είδη μουσικής αλλά και δοκιμάζοντας τις φωνές τους σε γυναικεία τραγούδια!

Μια διαφορετική παράσταση που επιχειρεί να αποδείξει ότι η μουσική δεν έχει σύνορα. Μια παράσταση όπου ο Astor Piazzola συνδυάζεται με το Μάνο Χατζιδάκι, η Lara Fabian με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Dulce Pontes, ένα φάντο από την Πορτογαλία ακολουθεί μία κλασική μπαλάντα της Γαλλίας.. Μια διαφορετική μουσική πρόταση όπου ελληνικά τραγούδια αγκαλιάζονται από γαλλικά, ισπανικά, πορτογαλέζικα, ιταλικά αλλά και αγγλικά κομμάτια.

Το πρόγραμμα αυτής της συνεργασίας  είναι καθαρά ακουστικό, με πιάνο, μπάσο, κιθάρα, βιολί και μπαντονεόν, αφού το Quinteto TANGartO δεν χρησιμοποιεί  ντραμς ή κρουστά. Πέντε μουσικοί, μας ταξιδέουν σε απέραντους συγκινησιακούς κόσμους, σμίγουν τον αισθησιασμό του τάνγκο με τη φωνή του Γιώργου Περρή, φωτίζοντας  και χρωματίζοντας με το δικό τους τρόπο τα τραγούδια.
Οι TANGartO είναι ένα σχήμα πέντε μουσικών που για περισσότερο από μία δεκαετία δουλεύουν μαζί με προσήλωση στα ηχοχρώματα του τάνγκο και έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ερμηνεία και το αυθεντικό αίσθημα των αργεντίνικων τάνγκο.  Αποτελούνται από τους: Λευτέρη Γρίβα – μπαντονεόν, Γιώργο Παναγιωτόπουλο – βιολί, Θωμά Κοντογεώργη – πιάνο(Καλλιτεχνική επιμέλεια), Irwan Easty – κιθάρα, Γιώργο Αρνή – κοντραμπάσο.

Ο Γιώργος Περρής θα τραγουδήσει -ανάμεσα σε άλλα- την Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων, το Τρίτο στεφάνι, το Κυκλοφορώ κι Οπλοφορώ, το Παράπονο-ξενιτιά, το Πες μου μια λέξη, αλλά και κλασικές γαλλικές επιτυχίες, όπως το  Je t\’aime της Lara Fabian ή το  Ne me Quitte pas του Jacques Brel . Ακόμη τραγούδια ισπανικά, που είναι η γλώσσα του Astor Piazzola, αλλά και πορτογαλέζικα, ιταλικά και αγγλικά. Στην παράσταση θα ακουστούν ακόμη κομμάτια από τη δισκογραφία του ερμηνευτή.

  
Τη σκηνοθετική επιμέλεια της  μουσικής σύμπραξης  υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος.