Το Bios παρουσιάζει την παράσταση του Cezaris Grauzinis, «Υπέροχο Μετά, un circo esotericο»

από την Παρασκευή 28 μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013.

 

Μετά από έναν χρόνο, η παράσταση που ξεκίνησε ως work-in-progress πέρυσι τον Ιούνιο στο BIOS, και αφού έκανε τον γύρο του κόσμου, επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε για να παρουσιαστεί για τρεις μόνο παραστάσεις στο τέλος Ιουνίου.

Με αφορμή το τέλος του κόσμου που το περιμέναμε πέρσι – σύμφωνα με τον αρχαίο μύθο των Μάγια-, αλλά δεν ήρθε ποτέ, μια ομάδα ηθοποιών από τρεις διαφορετικές χώρες μαζεύει τα κομμάτια του κόσμου που αξίζει να σωθούν και σας καλεί να ζήσετε μαζί το υπέροχο μετά.

Η πρώτη Ελληνική θεατρική συμπαραγωγή με τη Λιθουανία και το Μεξικό και μέρος της καλλιτεχνικής παραγωγής MYBE project, η οποία ξεκίνησε ως work-in-progress τον Ιούνιο του 2012 στο BIOS και αφού ταξίδεψε 15.000 χιλιόμετρα, παρουσιάστηκε με ενθουσιώδεις κριτικές στη Λιθουανία και το Μεξικό, επιστρέφει για τρεις τελευταίες παραστάσεις εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Σκηνοθεσία & Κείμενο: Cezaris Graužinis

Μουσική: Martynas Bialobžeskis

Παίζουν: Jair Torres Baizabal, Maria Esther Espinoza Bonilla (Μεξικό),  Vilma Raubaitė, Brigita Arsobaitė, Paulius Čižinauskas (Λιθουανία), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Ελλάδα)

Μια παραγωγή της So7 με την υποστήριξη του Προγράμματος Πολιτισμός της Ευρωπαϊκής

Ένωσης