Ανήμερα των Χριστουγέννων το Fix Factory of Sound παρουσιάζει τους Cayetano Live Band στο πρώτο The Christmas Day Fest.

Ο Cayetano με την μπάντα του, ως βασικό σχήμα, πλαισιώνονται επί σκηνής από ειδικούς καλεσμένους και φίλους μουσικούς, με συγγενή αισθητική, που συνδράμουν σε μια εμπνευσμένη καλλιτεχνική βραδιά. Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο project, πλούσιο σε ήχους, ατμοσφαιρικό και έντονο!!!

Εκτός λοιπόν από “Cayetano Live Band”, το line-up περιλαμβάνει, πρώτο καλεσμένο τον Jon Kennedy. Ο Kennedy είναι ένας από τους γνωστότερους και καλύτερους DJs / παραγωγούς της underground σκηνής της Βρετανίας. Έχει κάνει remixes για περισσότερους από 25 καλλιτέχνες, όπως οι Bob Marley, Barclay James Harvest, Marcus Intalex, Bonobo, Ugly Duckling, Quantic.  

Στη συναυλία επίσης θα εμφανιστούν:

Οι M.a.t.e, από τις πιο αξιόλογες νέες μπάντες της Θεσσαλονίκης, με εμπνευσμένες συνθέσεις, κινούνται στο μεταίχμιο των ήχων, των συναισθημάτων, των πάντων…

Ο dj-παραγωγός Blend Mishkin(Cast-a-blast) στα decks μαζί με τον MC, J Fyah, ξέρουν να δημιουργούν έντονους και ζωντανούς συνδυασμούς, με βασικά συστατικά το Dancehall, τη Reggae, το Hip-Hop, το Moombahton και τη Dub.

Η ομάδα Radio Lollipop, ιδρυτές του upnloud radio, μαζί με τον Chris Ex , αναλαμβάνουν το intro αυτής της βραδιάς! Old skool , beats , future bass & uk μπλέκονται αρμονικά on stage.

Η “Cayetano Live Band” αποτελείται από πέντε εξαιρετικούς μουσικούς με τον Giorgos “Cayetano” Bratanis στο sampling και τα πλήκτρα, το Γιώργο Περίν στα φωνητικά, τον Αλέκο Παπουλίδη στη κιθάρα, τον Γιάννη Μπέλλο στο  μπάσο, το Δημήτρη Τσέλιο στο φλάουτο & το σαξόφωνο,  το Θωμά Κωστούλα στα τύμπανα και το Λεωνίδα Μπεϊλή στον ήχο. Σε κάθε live εμφάνιση δημιουργούν το απόλυτο ατμοσφαιρικό live αγγίζοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών  με κυρίαρχη την ηλεκτρονική.