Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Πατρινούς Carte Postal στην παρθενική τους εμφάνιση για το Αθηναϊκό κοινό. Την βραδιά θα ανοίξουν οι GloryBox .

Carte Postale
Πριν από λίγο καιρό (2007) ένα αγόρι (undo_an) ήρθε από έναν άλλο κόσμο σε αυτόν εδώ τον πλανήτη με σκοπό να ακούσει, να δει και να μυρίσει τις διάφορες ομορφιές του κόσμου μας. Σε αυτόν εδώ τον κόσμο γνώρισε δυο καταπληκτικούς ανθρώπους (Φίλις & Αλέξανδρος) που θέλησαν να γίνουν οι ξεναγοί του στο ταξίδι αυτό. Όλοι μαζί στην συνέχεια προσπάθησαν να φτιάξουν όμορφα μουσικά κομμάτια με μοναδική κληρονομία τα μουσικά και παιδικά αντικείμενα τους (piano, toy piano, synth, guitar, concertina, melodica, glockenspiel, electric chord organ, drums). Τον τελευταίο καιρό για να βγάλουν την περίεργη αυτή μουσική προς τα έξω ζήτησαν βοήθεια από άλλους δύο καλούς ανθρώπους, Γαβριήλ (Cello), Κώστας (Bass) κι αυτοί συμφώνησαν. Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η όμορφη μουσική βόλτα σε αυτόν τον περίεργο κόσμο.

GloryBox
Indie folk μελωδίες κατακλυσμένες από electronics. Αυτή τη χρονιά, η GloryBox θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Θα παρουσιάσει την πρόσφατη DIY δουλειά της Unzip my ventilated view, μαζί με τους φίλους της, μουσικούς Nalyssa (theremin, vocals, kaosspad, glockenspiel, kazoo) και Tonti Prodnic (guitar). Το set τους θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά την επιλογή των κομματιών που θα παιχτούν.