Το The Mall Athens ντύνεται… στα πράσινα, και διοργανώνει την έκθεση Cars Go Green, την πρώτη θεματική εκδήλωση οικολογικών και παράλληλα οικονομικών αυτοκινήτων. Μέχρι και τις 2 Μαΐου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους ορόφους τού και να θαυμάσουν πρωτοποριακά αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα να ενημερωθούν και γύρω από το πράσινο μέλλον της αυτοκίνησης.

Η έκθεση Cars Go Green φιλοξενεί τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για οικονομικές και οικολογικές μετακινήσεις, από τους κορυφαίους κατασκευαστές της επόμενης μέρας. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα της έκθεσης ξεχωρίζει το εντυπωσιακό Honda CRZ, το πρώτο σπορ κουπέ υβριδικό αυτοκίνητο, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στους εξομοιωτές οικονομικής οδήγησης, με το νικητή να κερδίζει ένα μοναδικό Hyundai i10.

Παράλληλα, για τους μικρούς φίλους του αγαπημένου εμπορικού προορισμού, και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ.), έχει στηθεί μια μίνι πίστα οδήγησης στον 3ο όροφο του The Mall Athens. Εκεί, οι λιλιπούτειοι επισκέπτες, αλλά και οι γονείς τους, θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά, μέσα από ένα πολύ διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι.