Για δύο μόνο εμφανίσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η βραβευμένη ομάδα χορευτών του Λονδίνου.

Για δύο μόνο εμφανίσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η βραβευμένη ομάδα χορευτών του Λονδίνου.

Η Candoco, είναι μία πρωτοποριακή μοντέρνα χορευτική ομάδα στην οποία μετέχουν χορευτές με μειωμένες κινητικές ικανότητες και χορευτές αρτιμελείς, οι οποίοι εμφανίζονται σε μια μοναδική μίξη απόλυτης φυσικότητας, θεατρικής και δραματικής μουσικής αλλά και εξαιρετικά έντονης σκηνικής παρουσίασης, σε νέες πρωτότυπες δημιουργίες των κορυφαίων χορογράφων Rafael Bonachela και Arthur Pita.

Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π.) και μέρος των εσόδων θα δοθούν για τις ανάγκες της.

Info
Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, 21.00
Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της Πλατείας Αριστοτέλους.
Εισιτήρια: Διακεκριμένη: 100 ευρώ, Α Ζώνη: 60 ευρώ, Β Ζώνη: 50 ευρώ, Γ Ζώνη: 40 ευρώ, Φοιτητικά, Μαθητικά, ΑΜΕΑ: 25 ευρώ.