Το Καυτό Απόρρητο (Βurn After Reading) των αδερφών Κοέν έρχεται και στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου, μετά την πολυσυζητημένη πρώτη προβολή του στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πρόκειται για τη νέα ταινία των δύο ταλαντούχων -και βραβευμένων με Όσκαρ- αδερφών Κοέν, η οποία γεννούσε ερωτήματα για το αν θα επαναληφθεί η επιτυχία που έκανε το Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους.

Το ενδιαφέρον στη Βενετία αποδείχθηκε μεγάλο, τόσο για την το περιεχόμενο της ταινίας, όσο και για τους πρωταγωνιστές, καθώς ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνι ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μια ανορθόδοξη κατασκοπική κομεντί.

Η ταινία είναι μια ανάμιξη ειδών κωμωδίας- το screwball, τη σάτιρα και τη φαρσοκωμωδία- ώστε να πλεχτεί η ιστορία ενός απολυμένου αναλυτή της CIA, δύο υπαλλήλων γυμναστηρίου και μιας χαμένης δισκέτας που ίσως περιέχει άκρως απόρρητο υλικό!

Και ενώ οι καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και ξεφεύγουν από τον έλεγχο, καταστροφικές δυνάμεις φέρνουν τα πάνω κάτω και τα σκοτεινά μυστικά του υλικού που περιέχει η δισκέτα, βγαίνουν στη φόρα…

Εκτός από τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνι, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, ο Τζον Μάλκοβιτς, η Τίλντα Σουίντον και ο Ρίτσαρντ Τζένκινς.