Το Bios Front παρουσιάζει ένα live με τους Bruises n Cats ft Blend Mishkin και πολλούς καλεσμένους.

Το live, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, στις 22.30.

Bruises n Cuts ‘Make Bail’ Live ft. Blend Mishkin on decks  & special guests

MC The Kidd

MC Yinka

Sugahspank!

Ifigenia Atkinson

Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του single  Make Bail, ο Jeff Gonzales, γνωστός ως BnC αλλά και ως Bossy Ride, δεν σταμάτησε να δημιουργεί μουσικές παραγωγές για όλα τα καλλιτεχνικά alter ego του,κινούμενος από την reggae dancehall στην electronica με τον Blend Mishkin, αλλά και στην hip house και τον disco ήχο, ως μέλος του ντουέτου Capitan Futuro με τον ιδρυτή της Chopshop Records, George Kelly.

Παρουσιάζοντας μια συλλογή από την πρόσφατη δουλειά του αλλά και τα παλιότερα αγαπημένα κομμάτια του και συναντώντας στη σκηνή τον MC Yinka, την Sugahspank, τον MC the Kidd, την Ifigeneia Atkinson και φυσικά τον Blend Mishkin πίσω από τα decks, o BnC φέρνει έναν φρέσκο αέρα στο hip-hop με το Make Bail live την Παρασκευή  19 Απριλίου στο ΒIOS.

Γιορτάζοντας την κυκλοφορία του Make Bail βίντεο που συνοδεύει το ομώνυμο κομμάτι, ο BnC μας προσκαλεί σε ένα ανοιχτό και ελεύθερο για όλους πάρτι. Για όσους λάτρεψαν τον ήχο της Cast-A-Blast παλιότερα και τώρα, αυτό είναι ένα βράδυ που δεν πρέπει να χάσετε.