Στην «Bold As Love: Celebrating Hendrix» εκτίθενται, μεταξύ άλλων, σπάνιες φωτογραφίες του θρύλου της ροκ και φωτογραφίες που έρχονται στο φως για πρώτη φορά, τραβηγμένες από τους Ed Caraeff, Baron Wolman, Gered Mankowitz, David Montgomery, Ulvis Alberts και Charles Everest.

Τις φωτογραφίες συνοδεύουν δύο γλυπτά του Guy Portelli, τα «Hey Joe» και «Wight Spirit». Το δεύτερο είναι ένα μεγάλου μεγέθους γυάλινο ψηφιδωτό με τα αποτυπώματα της παλάμης των περισσότερων από 80 μουσικών που έπαιξαν στο φεστιβάλ του Isle of Wight το 1970 (συμπεριλαμβανομένου και του αποτυπώματος της παλάμης του ίδιου του Hendrix για το οποίο ο Portelli είχε ως πηγή φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Baron Wolman).

Guy Portelli – Wight Spirit 68-70,
GERED MANKOWITZ – JIMI HENDRIX, LONDON 1967

Επιπλέον, εκτίθεται και το σύστημα ηχείων WEM το οποίο ο Τζίμι Χέντριξ  είχε χρησιμοποιήσει σε εκείνο το φεστιβάλ, καθώς και οι προσωπικές του κεφαλές κιθάρας – γνωστές και ως καράολα – Fender και το πετάλι για εφέ Univibe.

Η έκθεση φιλοξενείται στη Masterpiece Art, στο Holland Park, έως τις 30 Σεπτεμβρίου και η επίσκεψη σε αυτή είναι εφικτή μόνον κατόπιν ραντεβού, λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία.

Ωστόσο, ο ιστότοπος της λονδρέζικης γκαλερί (masterpieceart.co.uk) προσφέρει δυνατότητα εικονικής περιήγησής της.

Μερικά έργα της έκθεσης:

GERED MANKOWITZ – JIMI HENDRIX, LONDON 1967
GERED MANKOWITZ – JIMI HENDRIX, LONDON 1967
Guy Portelli – Hey Joe
Charles Everest © CameronLife Photo Library