Η Σία Κοσκινά, ηθοποιός και performer, μια από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους του μουσικού θεάτρου στην Ελλάδα, μας ταξιδεύει στο

χρόνο ερμηνεύοντας μερικά από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μπλε Βελούδο είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης, με σημαντικά ακούσματα από το χώρο του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου.

Η Σία Κοσκινά μας ταξιδεύει στο χρόνο των μουσικών μας αναμνήσεων, ερμηνεύοντας ορισμένα  από τα σημαντικότερα τραγούδια του εικοστού αιώνα, που θα μας θυμίσουν  ανθρώπους που αγαπήσαμε.

Αγαπημένες μουσικές και τραγούδια των N. Rota, N.Piovani, A. L. Webber, G. Gershwin, J.Kander, J. Stayn, M. Legrand, K. Weill, S.Sondheim, C. Porter, M.Yeston, Μ .Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου και Γ. Μουζάκη αποτελούν το μουσικό υλικό του Μπλε Βελούδου (Blue Velvet)!

Μαζί της στη σκηνή, ο πρώτος χορευτής της Λυρικής μας Σκηνής Alexander Neskov. Την συνοδεύει η πενταμελής ορχήστρα.

Τα κείμενα που ακούγονται, είναι αποσπάσματα σεναρίων και θεατρικών κειμένων. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός,

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Αναδιώτης – πιάνο-Διεύθυνση Ορχήστρας
Χάρης Κελλάρης – μπάσο, Samuel Marlieri –σαξόφωνο, Γιώργος Σαρίκος –ντράμς
Ευφροσύνη Γλύτσου- Βιολοντσέλο

Παραγωγή: Intershow