Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό το Blend παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής TECHNIQUES.

Το ραντεβού-θεσμός των κορυφαίων καλλιτεχνών με χιλιάδες Έλληνες clubbers που ξεκίνησε φιλόδοξα στην Αθήνα το 2012, επιστρέφει με ακόμα πιο υψηλές προδιαγραφές κι ένα line-up που κόβει την ανάσα κάθε καθαρόαιμου fan αυτού του μουσικού είδους!

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, ένας από τους αρτιότερους τεχνολογικά και αισθητικά συναυλιακούς χώρους της πόλης, το Gazi Music Hall, θα ανοίξει τις πόρτες του σε 4.000 clubbers οι οποίοι θα υποκλιθούν στο μεγαλείο του θρύλου της techno SVEN VÄTH (Cocoon), του superstar LUCIANO (Cadenza, Vagabundos) και της κορυφαίας Γερμανίδας παραγωγού tINI (Desolat).

Το 12ωρο μουσικό ταξίδι θα ξεκινήσει στις 10 μ. μ. με warm up από τον Manolaco, resident dj του Blend Techniques 02. Ακολουθεί η tINI, το ανερχόμενο «παιδί-θαύμα» της house και techno σκηνής, η οποία με τη σειρά της θα παραδώσει τα decks στον φημισμένο Luciano. Όλα θα κορυφωθούν στις 5 π. μ. με τον πρωτοπόρο Väth να προσφέρει την once in a lifetime εμπειρία ενός θρυλικού Cocoon Party. Το Blend Techniques 02 θα κλείσει με τον πιο ιδανικό τρόπο ο έτερος resident dj του φετινού festival, Mikee (9:00-10:00).

Το Blend Techniques 02 θα καταγραφεί ως η πρώτη φορά όπου δύο πραγματικά μεγαθήρια της ηλεκτρονικής μουσικής όπως ο Sven Väth και ο Luciano συμπράττουν σε μια συνάντηση επιπέδου, άνευ προηγουμένου για τα ελληνικά δεδομένα!

Η προπώληση για το Blend Techniques 02 ξεκινάει με τα πρώτα 1.000 εισιτήρια να κοστίζουν 20 ευρώ. Πληροφορίες για τα σημεία προπώλησης θα βρείτε παρακάτω.

DJ TIMETABLE SCHEDULE

tINI: 00:00 – 02:00

Luciano: 02:00 – 05:00

Sven Väth: 05:00 – 09:00

RESIDENCY LINE UP:

Manolaco:  22:00 – 00:00

Mikee: 09:00 – 10:00

                                                 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

 

Λίγα λόγια για το Blend Techniques Festival

Blend Techniques ίσον μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που υπακούει απόλυτα στα standards των σπουδαιότερων φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ανά τον κόσμο. Μια φορά το χρόνο, εξέχοντα μέλη της παγκόσμιας σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του ελληνικού κοινού, πάντα με τη σφραγίδα της πρωτοπόρας ομάδας του Blend, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής τα τελευταία 8 χρόνια. Το 1ο Blend Techniques 01 έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 με guests τους Richie Hawtin, Barem και Matador.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

 

SVEN VÄTH

Γεννημένος pop star αλλά και performer, ο Γερμανός Sven Väth ξέρει τόσο να διασκεδάζει όσο και να περνάει underground ήχους στο ευρύ κοινό, όπως κανείς άλλος  καλλιτέχνης αυτού στο βεληνεκούς. Ο ακριβοθώρητος ιδιοκτήτης των θρυλικών clubs Omen και Cocoon και φυσικά της Cocoon Recordings έχει προσφέρει όσο κανείς άλλος στο ξέσπασμα και την επικράτηση της techno μουσικής στις αρχές των 90’s, αλλά και την εξέλιξή της μέχρι σήμερα. Δικαίως λοιπόν θεωρείται ο μακράν πιο επιτυχημένος και μακροβιότερος DJ και παραγωγός στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι βραδιές του Cocoon στο Amnesia, σ’ αυτό το φημισμένο club της Ibiza φιλοξενούν τα πιο περιζήτητα parties που έχει να επιδείξει το νησί εδώ και 14 χρόνια! Το project του με τίτλο “Cocoon Heroes” με καλεσμένους τα μεγαλύτερα ονόματα της techno (Ricardo Villalobos, Loco Dice, Väth Troxler και πολλοί άλλοι) θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα club events του κόσμου! Ο  Sven Väth είναι ένας ζωντανός θρύλος χωρίς υπερβολή!

LUCIANO

Ως  ένας από τους σύγχρονους superstars στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, o Luciano συνεχίζει ακράδαντα να επιβεβαιώνει τη φήμη του, φιγουράροντας επί σειρά ετών στη χρυσή λίστα των κορυφαίων DJs και παραγωγών του πλανήτη. Η παρουσία του στα κορυφαία φεστιβάλ (Timewarp, Sonar, Love Family Park, Ultra Music Festival, Coachella, Monegros)  και clubs του κόσμου αποτελούν δείγμα της ποιότητας αλλά και της υψηλής τεχνικής που τον χαρακτηρίζουν.

Η δισκογραφική του εταιρεία, Cadenza Records, γιγαντώνεται από μέρα σε μέρα όσο ο Luciano συνεχίζει με τεράστια επιτυχία τα Vagabundoς parties στo Pacha club της Ibiza αλλά και ως resident στο open-air Ushuaia Ibiza hotel club.

tINI

Πρόκειται για το “παιδί θαύμα” που κατάφερε μέσα σε διάστημα μόλις μερικών χρόνων να γίνει η δημοφιλέστερη house και techno γυναίκα Dj της Γερμανίας. Η tINI βρίσκεται πλέον σταθερά και άξια ανάμεσα στα μεγαθήρια καλλιτεχνών παγκόσμιας κλάσης. Ως μέλος της οικογένειας της Desolat, η tINI μέσω των απίστευτων παραγωγών και των remixes της έχει εκτοξευθεί στην κορυφή και μέρα με τη μέρα κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους από όλο το κόσμο.