Η Titanium Yiayiannos Gallery, πιστή εδώ και χρόνια στην τέχνη, παρουσιάζει την ατομική έκθεση του  ζωγράφου αφηρημένης τέχνης Paul Saroglou, με τίτλο Beyond Lines.

Ο Paul Saroglou ζωγραφίζει εικόνες που επιδρούν κατεξοχήν αυθόρμητα στο φιλότεχνο παρατηρητή, όταν αυτές έχουν πια διαμορφωθεί πάνω στο λευκό καμβά.

Οι εικόνες του παρασύρουν τον θεατή  μέσα σε χώρους χρωμάτων γεμάτους δυναμική κίνηση και ρυθμό – ισχυροί στρόβιλοι ή δίνες εκλεπτυσμένες, αλλά και γραμμές με ενέργεια δοσμένες, κι αυτεξούσια, συμπαγή συστατικά χρωματικότητας που πηγάζουν και εκβάλλουν όμοια με χείμαρρους. Είναι σαν να γεννιούνται μπροστά στα μάτια μας, σαν να επενεργούν αδιάκοπα και με δυναμικότητα.

Ο Paul Saroglou έχει πατρικές ρίζες από τον Βόλο και μητρικές από το Thüringen της Γερμανίας. Έχει έως σήμερα πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις, την πρώτη στην Titanium Yiayiannos Gallery το Σεπτέμβριο του 2005 με τίτλο changes/αλλαγές και τη δεύτερη στα γραφεία Καρκαζή-Δημοπούλου, το Νοέμβριο του 2006 με τίτλο floating.

Έχει επίσης πάρει μέρος σε τρείς ομαδικές εκθέσεις, στο Μόναχο στήν Seidlvilla τo 2000, στον Ελληνογερμανικό Σύλλογο Φιλαδέλφεια τον Ιούλιο του 2005 και στην έκθεση Οίνου Τέχνης Έργα, στους χώρους του Κτήματος Σκούρα το Σεπτέμβριο του 2007.

Ζεί και εργάζεται μεταξύ Αθήνας, Εύβοιας και Μονάχου. Έργα του βρίσκονται στον σύλλογο Φιλαδέλφεια, στα γραφεία της Mercedes-Benz Hellas S.A. και σε ιδιωτικές συλλογές σε Αθήνα, Ν.Υόρκη, Σεούλ, Βαλένθια και Μόναχο.