Η Γερμανική Πρεσβεία της Αθήνας σε συνεργασία με την diafimin διοργανώνει μια βερολινέζικη νύχτα στην Αθήνα με καλεσμένους τους Tangowerk by Noah

… το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο BIOS.

 
ΤANGOWERK by NHOAH
Warm up: electronic DJ set

Η ηλεκτρονική μουσική από το Βερολίνο συναντά τους καυτούς και νοσταλγικούς ρυθμούς του αργεντίνικου τάνγκο σε μια μοναδική βραδιά. Για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής η club σκηνή του Βερολίνου  φημίζεται για την ένταση, την πολυμορφία και την αστείρευτη διάθεση για νέους πειραματισμούς. Tο πρωτότυπο μουσικό πρότζεκτ TANGOWERK by NHOAH από το Βερολίνο θα ζωντανέψει το ασύγκριτο feeling των βερολινέζικων club στην Αθήνα.

Tο TANGOWERK by NHOAH είναι μια παραγωγή του γερμανού καλλιτέχνη ΝΗΟΑΗ, γνωστός στη Γερμανία ως μουσικός συνθέτης και παραγωγός. Στα μεγάλα ταξίδια του στην Αργεντινή αφομοίωσε το μελαγχολικό πάθος του κορυφαίου αργεντίνικου ρυθμού, του τάνγκο, και ένωσε αυτό το πάθος με μοντέρνους ήχους σε συνεργασία με Γερμανούς, Άγγλους και Αργεντινούς μουσικούς όπως της τραγουδίστριας των ΜΙΑ., Mieze Katz, των Berlin Comedian Harmonists και των Headvoice, Lulu Schmidt, Adriana Varela και Ina Viola Blasius μεταξύ άλλων. Το TANGOWERK συνδυάζει όλο το φάσμα των μουσικών ειδών με την ασίγαστη διάθεση για ζωή του αργεντίνικου τάνγκο. Tο bandoneon συναντά τα ηλεκτρονικά ντραμς με rock, hip-hop, pop και electro στοιχεία. Από το 2011 οι TANGOWERK by NHOAH έχουν μαγέψει σε μια σειρά από live εμφανίσεις τους φαν της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο στο Βερολίνο.

Οι φωνές των Ina Viola Blasius και Lulu Schmidt συνοδευόμενες από μπάσο και βιολί θα πλαισιώνονται από προβολές βίντεο και χορευτές τάνγκο. Οι καλλιτέχνες θα φέρουν την βερολινέζικη αυθεντικότητα απευθείας από τη γερμανική πρωτεύουσα, ενώ τον βασικό ρυθμό θα δώσουν οι χορευτές της αργεντίνικης κοινότητας στην Αθήνα, οι οποίοι θα ξεσηκώσουν το κοινό με τα σαγηνευτικά βήματα του τάνγκο. Πριν και μετά τη συναυλία, ο DJ της βραδιάς θα αναλάβει την μουσική επιμέλεια της βραδιάς με εκλεκτές επιλογές από τον χώρο της electronica.