Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο της μουσικής του ανθρώπινου στόματος μέσα από το διαδραστικό σεμινάριο beatbox για όλες τις ηλικίες από τον El Pap Chico, δημιουργό του Beatbox Greece και μέλος των Word of Mouth, καθώς και από τον έμπειρο beatboxer Pain, μέλος του συγκροτήματος Human.

Παρακολουθήστε beatbox με φλάουτο, μαθαίνοντας τη σχέση του με τα μουσικά όργανα, από τον έμπειρο Γιώργο Γαργάλα, γνωστό και ως Rhytmaniac, επαγγελματία μουσικό και πρωταθλητή Βeatbox Eλλάδας 2013.

Ζήστε τους τελικούς για την ανάδειξη του έλληνα πρωταθλητή beatbox έως 18 ετών και απολαύστε τις απίστευτες τεχνικές του παγκόσμιου πρωταθλητή Beatbox Skiller από τη Βουλγαρία σε ένα εντυπωσιακό σόου! Υποστηρίξτε όλα τα νέα beatbox ταλέντα της χώρας στη μάχη για τον καλύτερο της χρονιάς και ζήστε τα δυναμικά showcases από τους κριτές της διοργάνωσης!

Εισαγωγή από τη Σοφία Τοπούζη, υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΜΜΑ. Συμμετέχει ο DJ Beatstrike.

Πρωτάθλημα Βeatbox:

Δηλώστε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Βeatbox για παιδιά έως 18 ετών στο [email protected] και ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε μια από τις ωραιότερες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!