Από την επιτυχημένη δεκαετία του ’70 μέχρι τον θάνατό του το 2003, ο Barry White έθεσε ένα ασυναγώνιστο πρότυπο σε ότι αφορά το sexy, σαγηνευτικό και γεμάτο ψυχή R&B.

Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης καριέρας του, ο δύο φορές βραβευμένος με το βραβείο Grammy, Barry White, σημείωσε 106 χρυσά albums παγκοσμίως, από τα οποία τα 41 έγιναν πλατινένια, μαζί με 20 χρυσά και 10 πλατινένια singles, με παγκόσμιες πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων δίσκων. Παραμένει μάλιστα ένας από τους best selling καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Στις 13 Απριλίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Universal Music η πρώτη από μια σειρά συλλογών του κλασικού έργου του Barry White, σε μια ετήσια γιορτή της 45ης επετείου από την πρώτη κυκλοφορία του White στην 20th Century Records.

Οι νέες αυτές συλλογές θα συμπεριλαμβάνουν τραγούδια του White όπως το “Can not Get Enough Of Your Love, Babe” και το “You Are The First, The Last, My Everything”, μαζί με hits που έκανε με το γυναικείο τρίο Love Unlimited (“Walkin In The Rain Με With The One I Love”, “I Belong To You”).

Προ-παράγγειλε τη συλλογή “The Complete 20th Century Records Singles (1973-1979)” στο:

https://lnk.to/20thCenturySingles