Στις 3 Μαρτίου, η ομάδα Μικρές ιστορίες συμμετέχει στο πλούσιο πρόγραμμα του #SWITCH_ON παρουσιάζοντας το «ΑΥΤΟ…», μια θεατρική παράσταση για παιδιά από 2 ετών αλλά και για ενήλικες που θέλουν να τρυπώσουν για λίγο στη σκέψη και στο παιχνίδι των παιδιών…

« – Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω! Νόμιζα ότι είχες φύγει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
- Τι κάνεις εδώ; Πάμε να φύγουμε!
- Δεν μπορούμε.
- Γιατί;
- Γιατί…περιμένουμε.
- Περιμένουμε; Τι;
- Περιμένουμε….ΑΥΤΟ!
- Και τι μπορεί να είναι…ΑΥΤΟ;»

Δύο κορίτσια, η Τίτα και η Λου, βρίσκονται κάτω από ένα δέντρο και περιμένουν. Περιμένουν να έρθει «ΑΥΤΟ» χωρίς να γνωρίζουν πώς μπορεί να μοιάζει, τί είναι ή πότε θα έρθει. Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους τα αντικείμενα μεταμορφώνονται και όλα όσα φαντάζονται γίνονται πραγματικότητα. 

Το «ΑΥΤΟ…», έχοντας ως αναφορά το έργο Περιμένοντας τον Γκοντό του Σάμουελ Μπέκετ, ασχολείται με το θέμα του χρόνου και της αναμονής. Με εμφανή τα εικαστικά στοιχεία και μια μινιμαλιστική προσέγγιση, πάντοτε όμως με διάθεσή χιούμορ και πολλή-πολλή φαντασία, η παράσταση αγγίζει έννοιες που σχετίζονται με την απώλεια και την επανένωση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένα ταξίδι στον κόσμο της παιδικής σκέψης και ένα παιχνίδι ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία όπου ο χρόνος δεν έχει θέση!

Συντελεστές

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ανωγιαννάκη

Μουσική επιμέλεια: Μιμή Νικολαϊδη

Παίζουν: Ζωή Τραντσίδου, Σοφία Χονδρογιάννου

Παραγωγή: Μικρές Ιστορίες

Απευθύνεται: σε παιδιά από 2 ετών και ενήλικες

Περισσότερες πληροφορίες για το Switch On μπορείτε να δείτε εδώ.