Ποιο ανανανεωμένο από ποτέ το 4th TangoLovers Festival & Marathon Athens, Greece θα φέρει στην πρωτεύουσα εικόνες του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο. Κορυφαίοι επαγγελματίες της διεθνούς σκηνής (Αργεντινή, Τουρκία, Ιταλία) αλλά και από όλη την Ελλάδα θα σας παρασύρουν σε τάνγκο μελωδίες!

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 4 μέρες (8-11 Φεβρουαρίου 2018) και θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα στο Cine Κεραμεικός”, μαθήματα στη Libertango Dance Studioκαι χορευτικές βραδιές τάνγκο (milongas) στον Πολιτιστικό Χώρο Cine Κεραμεικός Κολωνάκι”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το TangoLovers Festival βρίσκεται υπό την Αιγίδα των Πρεσβειών Αργεντινής και Ουρουγουάης.

Το φεστιβάλ έχει γίνει πλέον θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Οι συμμετοχές που δεχόμαστε φέτος ξεπερνούν τις 20 χώρες!

Για ένα γεμάτο τετραήμερο η Αθήνα θα ζει το πάθος, τη μαγεία, την αγκαλιά… το τάνγκο!

Tο πρόγραμμα του Φεστιβάλ 

Πέμπτη 8/2/2018

Έναρξη του Φεστιβάλ με Shows από τους Maestros μας και από επαγγελματίες χορευτές τάνγκο με τη συνοδεία της oρχήστρας quinteto TANGartO και τη μελωδική φωνή της ερμηνεύτριας Λουΐζας Σοφιανοπούλου, στη Μουσική Σκηνή “Cine Kerameikos”, 21:00 – 23:00.

Milonga στον ίδιο χώρο μετά την παράσταση, 23:30 – 03:30.

Παρασκευή 9/2/2018 έως Κυριακή 11/2/2018

Μαθήματα Tango στον χώρο της “Libertango Dance Studio”. 16 διαφορετικά μαθήματα σε σύνολο 24 ωρών διδασκαλίας. Τα μαθήματα θα παραδοθούν από 4 ζευγάρια διεθνούς φήμης, από την Αργεντινή και την Τουρκία.

Milongas με shows από επαγγελματίες χορευτές τάνγκο: 22:30 – 05:00 στο χώρο του “Cine Κεραμεικός Κολωνάκι”.

*Για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο (Κολωνάκι) θα διεξάγεται παράλληλα ένας Μαραθώνιος τάνγκο (49 ωρών) σε συνεργασία με τον Kadir Unay από Τουρκία.