Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων της, η «Μέριμνα» μας προσκαλεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., για να ζωγραφίσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, τις «Ασπίδες της Ψυχής μας».

Η «Μέριμνα», εδώ και 20 χρόνια, στηρίζει παιδιά, εφήβους και οικογένειες για να φτιάξουν τις ασπίδες ψυχής που θα τους βοηθήσουν να  αντιμετωπίσουν τη σοβαρή αρρώστια και την απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Δράσεις εκδήλωσης:

Ζωγραφική για όλους με θέμα «Η Ασπίδα της Ψυχής μας» με την καθοδήγηση του σπουδαίου γλύπτη Κώστα Βαρώτσου και τη συμμετοχή των ηθοποιών Δημήτρη Κουρούμπαλη και Λίλης Τσεσματζόγλου (από τις 12 μ.μ μέχρι τις 3 μ.μ.).

Κατασκευή ασπίδων από φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών και από μαθητές του ΙΒ των σχολών Μωραΐτη και Δούκα.

Παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά από τους animateurs του “My place”. Face painting από τους φοιτητές της Σχολής Αμάραντου.

Και πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Ελάτε, λοιπόν να ζωγραφίσουμε στην ασπίδα όλα όσα μας κάνουν να νιώθουμε πιο δυνατοί και φωτίζουν την καρδιά μας, όσα είναι σημαντικά και δεν τα βλέπουμε επειδή τα θεωρούμε δεδομένα και όσα απαλύνουν την οδύνη και μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία!