Ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος παρουσιάζει μια ενότητα έργων που πραγματεύονται τη συνθήκη της μοναξιάς στο πλαίσιο της δημουργίας. Αντλώντας από διαφορετικούς χώρους της τέχνης και κυρίως από το θέατρο, χρησιμοποιεί μέσα όπως περφόρμανς και ζωγραφική ενώ εξετάζει τη σχέση μεταξύ τους από τις αρχές της δεκαετίας του 90’ μέχρι και σήμερα.

Στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται μια σειρά σχεδίων και τέσσερις προβολές που αποτελούν την ενότητα με τίτλο ‘Is Art Lonely?’. Η ενότητα αυτή διαμορφώθηκε μέσα από περφόρμανς, συνεντεύξεις και εκθέσεις που συνέβησαν σε διάφορους τόπους όπως στη TATE Modern του Λονδίνου, the Serpentine Gallery, the Wallace Collection, στο FACT του Λίβερπουλ για να αναφέρουμε μερικά, και που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το έργο ‘The Raft – Art is (not) Lonely’, μία αναφορά στο σημαντικότατο έργο Η σχεδία της Μέδουσας (1818) του Theodore Gericault, που παρουσιάστηκε στην Οστένδη του Βελγίου στις 8 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της έκθεσης The Raft σε επιμέλεια Jan Fabre και Joanna De Vos.

Για την ενότητα ‘Is Art Lonely?’ συνεργάστηκαν μεταξύ άλλων οι Arthouse 1 Gallery, Λονδίνο, Pi Artworks Gallery Λονδίνο, the Wallace Collection, The Muse Gallery, Λονδίνο, Damien Rayne, Stephen Wright, The house of Dreams Museum, Michael Vaughan, παραγωγή και φωτογραφίες: Sonia Ruth Arias Valtuille.