Από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα εκτεθούν τα έργα της Virtual Art Athina 2021 που αποτελούν µέρος της συνολικής διοργάνωσης, φιλότεχνοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να δουν από κοντά τα έργα, στο χώρο της Gallery Art Prisma αλλά και να επισκεφθούν και το ηλεκτρονικό µας περίπτερο.

Η Gallery Art Prisma παρουσιάζει ιδιαίτερα έργα ζωγραφικής µε δυναµική αλλά και µε πολλούς σύγχρονους προβληµατισµούς, µια σύγχρονη εικαστική συνοµιλία που ξεκινάει από τον ρεαλισµό εως την αφαίρεση. Το φιλότεχνο κοινό θα περιηγηθεί και θα ανακαλύψει την εικαστική ταυτότητα του κάθε καλλιτέχνη, θα αφουγκραστεί τις ανησυχίες του για το περιβάλλον, για την φθορά της φύσης, αλλά και για την οµορφιά της.

Αλλά θα περιηγηθεί και σε εξπρεσιονιστικές φιγούρες όπου το φως τρυπάει τα σωθικά και τον αµφιβληστροειδή του µατιού του καλλιτέχνη, ενώ φιγούρες µε έντονη χρωµατική παλέτα δίνουν µια ευχάριστη ατµόσφαιρα και αύρα στην έκθεση. Συνέπεια, ποιότητα, ροµαντισµό, πάθος, νοσταλγία σε αφηρηµένες συνθέσεις που επιβάλλονται µε την ένταση, και την πυκνότητα των χρωµατικών σχηµατισµών, δηµιουργώντας ένα ενδιαφέρον στοχαστικό εικαστικό αποτέλεσµα.

Συµµετέχουν οι καλλιτέχνες: ΛΙΛΑ ΠΑΠΟΥΛΑ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΤΣΟΛΑΚΟΣ – ΜΑΡΙΤΑΣΑ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗ – ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕΖΕΝΙΑ – ΒΑΣΩ ΠΟΥΡΙΔΟΥ – ΑΘΗΝΑ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ