Η Γιούλα Μπούνταλη επιστρέφει στην θεατρική σκηνή και παρουσιάζει για πρώτη φορά το έργο της Αμερικανίδας Σάρα Ρουλ «Αργοπορημένη: το τραγούδι ενός καουμπόυ» στο θέατρο Skrow από τις 19 Μαΐου 2016 κάθε Πέμπτη με Κυριακή.

Μια ιστορία αναζήτησης της αληθινής αγάπης αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες-καουμπόυ που εξωθούν την καρδιά και το μυαλό πέρα από τα όρια της συμβατικότητας.

Συνοδοιπόροι στην παράσταση είναι ο Αλέξανδρος Βούλγαρης (aka The Boy)  που υπογράφει την πρωτότυπη μουσική των τραγουδιών της παράστασης και ο Σύλλας Τζουμέρκας στις εικόνες.

Πρωταγωνιστούν Μαρία Φιλίνη, Χρήστος Παληογιάννης και Γιούλα Μπούνταλη.

Σύνοψη έργου

Η Μαίρη, πάντα αργοπορημένη και για πάντα παντρεμένη αρχίζει να μαθαίνει ιππασία όταν συναντάει τυχαία την Ρεντ, μια γυναίκα-καουμπόυ που ζει με τα άλογά της στους στάβλους έξω απ’ τα όρια της πόλης. Ο άντρας της Μαίρης, ο Κρίκι, πιάνει δουλειά σαν φύλακας μουσείου και με τις τελευταίες τους οικονομίες τής αγοράζει έναν πίνακα ζωγραφικής για δώρο. Όταν η Μαίρη και ο Κρίκι κάνουν παιδί, ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στο όνομα που θα του δώσουν αλλά ούτε και στο αν το παιδί είναι τελικά αγόρι ή κορίτσι. Αυτή είναι η ιστορία μιας γυναίκας που αποφασίζει να τα μάθει όλα από την αρχή για να βρει την αληθινή αγάπη, έξω απ’ τα όρια της πόλης, και έξω απ’ τα όρια γενικά.     

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση/Σκηνοθεσία: Γιούλα Μπούνταλη
Πρωτότυπη μουσική: The Boy
Video: Σύλλας Τζουμέρκας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευγενία Δελιαλή
Σκηνικά: Μυρτώ Λάμπρου
Κοστούμια: Μάρλι Αλειφέρη
Σχεδιασμός φώτων: Χριστίνα Θανάσουλα
Μακιγιάζ: Εύη Ζαφειροπούλου

Παίζουν: Μαρία Φιλίνη, Χρήστος Παληογιάννης, Γιούλα Μπούνταλη

Διάρκεια: 90 λεπτά