Μετά τον Ερωτόκριτο, τις Σκιών Ιστορίες, τους Όρνιθες, το Θησέα και Μινώταυρο και τόσες άλλες παραστάσεις, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό μικροί και μεγάλοι θεατές, ο Θίασος Ηλία Καρελλά παρουσιάζει για τη φετινή σεζόν την παράσταση Αργοναύτες, στο θέατρο Προσκήνιο, από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Ταλαντούχοι ηθοποιοί και μουσικοί, που παίζουν ζωντανά λαούτο, γκάιντα, κιθάρα, λύρα, νταούλι, βιολί και κλαρίνο, συναντούν κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, πολύχρωμες φιγούρες και μαγικές σκιές και μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και ασταμάτητη δράση.

Μέσα από ένα εμπνευσμένο σκηνικό και χρήση video art, μικροί και μεγάλοι θεατές θα γίνουν συνταξιδιώτες του Ιάσονα και της παρέας του για να συναντήσουν μυθικούς ήρωες, θεούς και αλλόκοτα πλάσματα, σε μία παράσταση με μελωδικούς σκοπούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Τους 30 διαφορετικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Κωνσταντίνα Γκόρου, Κάτια Ζαρκάδα, Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Φάνης Παυλόπουλος, Χρήστος Σύγγελος. Για τους ρόλους της Ήρας, της Αθηνάς και της Αφροδίτης, τη φωνή της χάρισε η κ. Κάτια Δανδουλάκη.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Θίασος Ηλία Καρελλά στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ παράλληλα διοργανώνονται ειδικές παραστάσεις για σχολεία (Δευτέρα–Παρασκευή, 10:30), με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.