4 χορδές + 1 φωνή, ή αλλιώς, ένας μπασίστας και μια τραγουδίστρια, σ’ ένα project που αποδεικνύει ότι “όσο πιο πολλοί οι περιορισμοί, τόσο πιο απρόβλεπτο κι ευφάνταστο το μουσικό αποτέλεσμα…

Ο Απόστολος Καλτσάς και η  Σάσα Παπαλάμπρου, σε μια “συλλεκτική” βραδιά!

Δύο μουσικοί που ξεπερνούν τις τυπικές δυνατότητες του μπάσου και της φωνής αντίστοιχα, σ’ ένα πρόγραμμα που έχει απ’ όλα…! Από jazz standards και funk του ’70 μέχρι θλιμμένα σμυρνέικα, καθώς και αρκετά προσωπικά τους κομμάτια.

Απόστολος Καλτσάς

Ο Απόστολος Καλτσάς είναι ένας αναγνωρισμένος μπασίστας που έχει συνεργαστεί με πλήθος Ελλήνων καλλιτεχνών, ως μουσικός και performer. Στις συνεργασίες του συγκαταλέγονται o αείμνηστος Θάνος Μικρούτσικος, η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιάννης Κούτρας και πολλοί άλλοι, ενώ υπήρξε μέλος του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα, με το οποίο ηχογράφησε και περιόδευσε για σχεδόν μια δεκαετία. Συνθέτης κι ενορχηστρωτής, έχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές: (“Μυθοτοπία”, “Μικρόγειος”, “Εmotional Algebra”)

Σάσα Παπαλάμπρου

Η Σάσα Παπαλάμπρου είναι τραγουδίστρια και πιανίστα. Έχει δίπλωμα πιάνου, πτυχίο από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστήμιου της Κέρκυρας και Μεταπτυχιακό της Εθνομουσικολογίας & Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι καθηγήτρια φωνητικής & πιάνου, έχοντας διδάξει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου “Εκτέλεση/Ερμηνεία της Jazz Μουσικής & νέες Τεχνολογίες”. Έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Βασιλάκη, Μάνο Σαριδάκη, Αντώνη Λαδόπουλο, Βασίλη Ρακόπουλο, Τηλέμαχο Μούσα, και πολλούς άλλους μουσικούς της τζαζ και της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά την κυκλοφορία του cd CRAMA ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική της εργασία σε δική της μουσική και στίχους.