Η TEXNIS GENESIS με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά ετοίμασε και θα παρουσιάσει σε συνεργασία με την παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου την θεατρική παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ» σε θεατρική μεταφορά κσι σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε μια θεαματική παραγωγή που συνδυάζει ηθοποιούς με κούκλες και μάπετς.

Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων όλα ζωντανεύουν, τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια, το ρολόι, τα κηροπήγια, το τσαγερό, ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης. Οι ήρωες μας ψυχαγωγούν  με όμορφα τραγούδια, χορογραφίες, άφθονο γέλιο και συγκίνηση και μας διδάσκουν να βλέπουμε τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Το θρυλικό παραμύθι ζωντανεύει στον ιστορικό χώρο του IDEAL χωρητικότητας 700 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου.

Κείμενα & σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Διεύθυνση Παράγωγης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Στίχοι Τραγουδιών: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Χορογραφίες: ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Σκηνικά – Κοστούμια: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Εκτέλεση Παραγωγής: TEXNIS GENESIS

Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Ειδικότερα για τις Κυριακές των αποκριών 19 & 26 Φεβρουαρίου, μετά το τέλος της παράστασης  θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτυ διάρκειας 1 ώρας με την πεντάμορφη & το τέρας & πολλές εκπλήξεις.