Τρία pop-punk-rock ονόματα επί σκηνής. Οι Suave Gap, οι Catalyst και οι Demerit μας θυμίζουν πόσο rock είμαστε ως Βαλκάνιοι!

Τρία pop-punk-rock ονόματα επί σκηνής. Οι Suave Gap, οι Catalyst και οι Demerit μας θυμίζουν πόσο rock είμαστε ως Βαλκάνιοι!

Οι εμφανίσεις των Suave Gap και των Catalyst σε Βουλγαρία και Ελλάδα σταματούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Μικρό Μουσικό Θέατρο.

Το κλείσιμο της μίνι περιοδείας τους θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στους ροκ ήχους του pop-punk, με guest τους Demerit.

Η 29η Ιανουαρίου είναι παραμονή των Τριών Ιεραρχών – ίσως από τις καλύτερες αργίες για τη μαθητιώσα νεολαία – και αυτό δεν είναι τυχαίο, όταν μιλάμε για δύο μπάντες, οι οποίες ξεκίνησαν από το σχολείο, φτάνοντας μέχρι σήμερα με το ίδιο αγαπημένο line up.

Oι Suave Gap μετρούν πλέον πάνω από 12 χρόνια και βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στη διαδικασία σύνθεσης των κομματιών του νέου τους δίσκου, ο οποίος θα βγει αργότερα μέσα στη χρονιά. Η μπάντα έχει ήδη δυόμιση χρόνια να κυκλοφορήσει νέα δουλειά και ομολογουμένως οι fans αδημονούν. Μερικά από τα νέα τραγούδια παίζονται ήδη στις συναυλίες των Suave Gap.

Οι Catalyst είναι και αυτοί μία παρέα από το σχολείο, αν και αυτό έγινε πολύ πιο πρόσφατα. Το 2004 σχημάτισαν την μπάντα στη Σόφια και από τότε οργώνουν τη χώρα τους με συναυλίες έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της punk-rock νεολαίας! Τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους τραγούδια ελεύθερα στο site και το MySpace τους!

Οι Demerit ανοίγουν τη βραδιά στο Μικρό Μουσικό Θέατρο και θα δώσουν τη γνωστή τους ενέργεια επί σκηνής!

Info
Μικρό Μουσικό Θέατρο, Βεϊκου 33, Κουκάκι
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Έναρξη live: 22.00
Είσοδος: 8 ευρώ