Παιδιά 6-10 ετών και έφηβοι 11-15 ετών θα περάσουν δύο όμορφες εβδομάδες παρέα με τις μουσειοπαιδαγωγούς του ΚΜΣΤ, τους συνεργάτες από το studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ (Στέλλα Μαστοροστέργιου & Κωνσταντίνο Κατσαμάκη), την εκπαιδευτικό Παρασκευή Γκαϊντατζή, και τον comedian magician Μαρμέλο Μανιζάτες. Άνετα ρούχα και παπούτσια,  καπέλο, παγούρι και δεκατιανό για το ενδιάμεσο μικρό διάλειμμα και είμαστε έτοιμοι!

Αναλυτικά το πρόγραμμα & πληροφορίες εγγραφής:

__Α’ κύκλος: Τρίτη 27 – Παρασκευή 30 Ιουνίου, 11:00-14:00, για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών | Εργαστήρι Χορού

Ο πρώτος κύκλος, που έχει οργανωθεί από το studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ (Στέλλα Μαστοροστέργιου & Κωνσταντίνο Κατσαμάκη) μας αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά του κόσμου του χορού, της κίνησης, του φωτός και του χρώματος. Μικροί και μεγάλοι θα κινηθούμε, θα τρέξουμε, θα πέσουμε, θα κυλιστούμε, μπορεί και να λερωθούμε, σίγουρα θα διασκεδάσουμε!

__Β’ κύκλος: Τρίτη 4 – Παρασκευή 7 Ιουλίου, 11:00-14:00, για εφήβους 11-15 ετών

4-6.07 | Εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης

Άπειροι οι τρόποι έκφρασης & άπειρες οι ιστορίες που ταξιδεύουν μαζί τους.  Κάθε αντικείμενο κάθε πρόσωπο, κάθε στιγμή δικαιούται την ιστορία της, αν κάποιος αφιερώσει χρόνο & φροντίδα ίσως να μείνει αξέχαστη. Αυτό το εργαστήρι αποπειράται να αξιοποιήσει όσους περισσότερους τρόπους έκφρασης μπορεί ή να εφεύρει νέους για να αφηγηθεί μια ιστορία μοναδική, μέσα στο μουσείο.  Υπεύθυνη εργαστηρίου: Παρασκευή Γκαϊντατζή, εκπαιδευτικός

7 .07 | Εργαστήριο Μαγείας

Ο comedian magician Μαρμέλο Μανιζάτες ετοιμάζει ένα workshop μαγείας για εφήβους. Πώς είναι δυνατόν 3 σχοινιά με διαφορετικά μεγέθη να αποκτούν το ίδιο μέγεθος και στη συνέχεια να ξαναέρχονται στις αρχικές τους διαστάσεις; Let it be magic!