Απελευθερωτική οργάνωση «Klein Mein» στο El Convento Del Arte

Το El Convento Del Arte φιλοξενεί από τις 16 Νοεμβρίου 2015 την παράσταση Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein, της Εμμανουέλας Αλεξίου και της Μάρως Μπουρδάκου, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.

Το El Convento Del Arte φιλοξενεί από τις 16 Νοεμβρίου 2015 την παράσταση Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein, της Εμμανουέλας Αλεξίου και της Μάρως Μπουρδάκου, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2021. Μετά από 14 πολιτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις, η Ελλάδα έχει παραδοθεί στα χέρια των Γερμανών. Η τρόικα έχει εγκατασταθεί σε περίοπτη θέση στην Αθήνα, δίπλα στο El Convento Del Arte και κουμάντο κάνει ο ηγεμόνας Κλάους Φον Χίπστερ.

Η απελευθερωτική οργάνωση «Klein Mein» κι ο αρχηγός της αναλαμβάνουν δράση. Χρησιμοποιώντας ως Δούρειο Ίππο το μαγαζί, βάζουν μπροστά το σχέδιο απελευθέρωσης από τον γερμανικό ζυγό. Οι ιδιοκτήτες, οι φίλοι και οι υπάλληλοι του μαγαζιού αναλαμβάνουν να το εκτελέσουν. Όμως, από ένα λάθος τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο. Και οι ήρωες κάνουν την υπέρβαση και την παγκόσμια έκπληξη. Εκεί, στο ξημέρωμα του 2021…

H Απελευθερωτική Οργάνωση «Κlein Mein», μετά από την μεγάλη επιτυχία της περσινής θεατρικής χρονιάς, επανέρχεται αγωνιστικά δριμύτερη και φέτος  στο «Εl Convento del Arte» με έναν και μοναδικό στόχο: Την απελευθέρωση της Ελλάδας! Μέσα από το γέλιο, το τραγούδι, το χορό η οργάνωση φιλοδοξεί να απελευθερώσει όλους όσους την είδαν και αυτούς που θα τη δουν. Γίνετε συνένοχοι και συμμέτοχοι της «Klein Mein».  Όλα τα μυστικά σχέδια και πλάνα, θα ανακοινώνονται στo κοινό κάθε Δευτέρα στις 22:00 μ.μ. στη γιάφκα του «Εl Convento del’ Arte»…

Ένα έργο των: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΜΑΡΩΣ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ

Σκηνοθεσία: ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ

Παίζουν:

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΓΝΗ ΧΙΩΤΗ

και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ με την μπάντα του IMITATE YOUR MOTHER:

(Κιθάρα: Πάνος Βελούζος

Τύμπανα: Κώστας Λεβέντης

Μπάσο: Παύλος Ζήσου)

Στο πιάνο ο μαέστρος Νίκος Σάλτας.

Φιλική συμμετοχή στα βίντεο της παράστασης ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Νατάσα Ράγιου.

Είδος: Μουσική Κωμωδία

Διάρκεια: 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein στο El Convento Del Arte

Το El Convento Del Arte φιλοξενεί την παρασταση Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein, της Εμμανουέλας Αλεξίου και της Μάρως Μπουρδάκου, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.

Το El Convento Del Arte φιλοξενεί την παρασταση Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein, της Εμμανουέλας Αλεξίου και της Μάρως Μπουρδάκου, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.

To 2020, μετά από 14 πολιτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις, η Ελλάδα έχει παραδοθεί στα χέρια των Γερμανών. Η τρόικα έχει εγκατασταθεί σε περίοπτη θέση στην Αθήνα, δίπλα στο El Convento Del Arte, ενώ στην εξουσία βρίσκεται ο ηγεμόνας Κλάους Φον Χίπστερ.


Η απελευθερωτική οργάνωση “Klein Mein” κι ο αρχηγός της, αναλαμβάνουν δράση. Χρησιμοποιώντας ως «Δούρειο Ίππο» το μαγαζί, οργανώνουν το σχέδιο απελευθέρωσης από το γερμανικό ζυγό. Οι ιδιοκτήτες, οι φίλοι και οι υπάλληλοι του μαγαζιού αναλαμβάνουν να το εκτελέσουν. Όμως, από ένα λάθος, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Και τότε, στην αυγή του 2021, οι ήρωες, τολμώντας την υπέρβαση, τελικά κάνουν την έκπληξη.

Συγγραφείς: Εμμανουέλα Αλεξίου & Μάρω Μπουρδάκου

Σκηνοθεσία: Πέμη Ζούνη

Παίζουν: Εμμανουέλα Αλεξίου, Χάρης Ασημακόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος, Βαλέρια Κουρούπη, Θάνος Λέκκας, Αγνή Χιώτη και ο Γιώργος Χρανιώτης με την μπάντα του “Imitate your mother” (Κιθάρα: Πάνος Βελούζος, Τύμπανα – Τρομπέτα: Κώστας Λεβέντης, Μπάσο: Παύλος Ζήσου) 


Στο πιάνο ο μαέστρος Νίκος Σάλτας