Οι Broken Seals, οι Jane Doe και οι Shape Shifters live στο Ano Kato στις Σέρρες, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. Ένα live με το καλύτερο δείγμα της βόρειας Ελλάδας πάνω στην ευρύτερη έννοια της rock μουσικής.

Οι Broken Seals, οι Jane Doe και οι Shape Shifters live στο Ano Kato στις Σέρρες, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. Ένα live με το καλύτερο δείγμα της βόρειας Ελλάδας πάνω στην ευρύτερη έννοια της rock μουσικής.

Οι Broken Seals είναι ήδη 10 χρονών και δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με έμπνευση και επιρροές από τον ήχο των Velvet Underground, Bowie, Johnny Thunders, Nick Cave, Van Morrison και Bob Dylan.

Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο «Broken Seal» (Olon Music) και σύντομα θα έχουν ολοκληρώσει και τον δεύτερο.

Οι Broken Seals είναι οι George Λαζαρίδης (φωνή, κιθάρα, στίχοι/μουσική), Jo Τζιατζοπούλου (μπάσο), Τάσος Οικονόμου (ντραμς), Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Παππάς (πιάνο).

Οι άλλοι Θεσσαλονικείς, οι Jane Doe, αποτελούν ένα περίπου 2 χρονών συγκρότημα, με ενδιαφέρουσες επιρροές, ακούσματα και ήχους. Η μουσική τους μοιάζει με… μουσική, κυρίως στα κύματα του indie rock. Τα live τους αρκετά μέχρι σήμερα, ενώ πρόσφατα είχαν επισκεφθεί και την Αθήνα.

Το ντεμπούτο album τους, Heaven for Dogs, κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο (www.rundevilrun.net/news.html) για κατέβασμα, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του στις 20 Δεκεμβρίου από την Run Devil Run Records.

Οι Shape Lifters είναι μία μπάντα, που σχηματίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του \’90 κάπου στις Σέρρες από τον Αλέκο (κιθάρα) τον Βαγγέλη (μπάσο) και τον Μάνο (ντραμς). Η θέση του τραγουδιστή-τριας είναι ακόμα κενή και τη θέση του Μάνου έχει πάρει ο Μιχάλης.

Με επιρροές από Sonic Youth, Modest Mouse, Eric\’ s Trip, Trail οf Dead και γενικά alternative ήχο, αλλά και με live με Dread Astaire, Infidelity, Sunday Diving, Ένερθεν, Fire Angels, Steel Blood, αποτελούν ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι Σέρρες.

Info
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007
Club Ano Kato, Σέρρες
Είσοδος: 5 ευρώ
www.myspace.com/brokenseals
www.myspace.com/janedoegreek
www.myspace.com/shapeshifterstheband