Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ANTS PRODUCTION HUB δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκπαιδευτεί στις τεχνικές τηλεοπτικού σεναρίου από έναν διεθνή επαγγελματία του χώρου.  

Από τις 6 έως και τις 19 Οκτωβρίου, η ANTS PRODUCTION HUB διοργανώνει το πρώτο “ANTS Scriptwriters Masterclass”, με κεντρικό ομιλητή τον Βρετανό Gareth James Brookes, δημιουργό του “Miles Apart” και πρώην συνεργάτη της FremantleMedia, όπου κατείχε τη θέση του Senior Head Writer και Story Consultant για 12 χρόνια.

Ο Gareth Brookes θα καθοδηγήσει προσωπικά τους συμμετέχοντες και θα τους μυήσει στις τεχνικές συγγραφής, ανάπτυξης αλλά και προώθησης τηλεοπτικού σεναρίου, μέσα από ένα μοναδικό masterclass διάρκειας 2 εβδομάδων.

Κάθε συμμετέχων θα εκπαιδευτεί στις μεθόδους ανάπτυξης της κεντρικής ιδέας, των χαρακτήρων και της βασικής πλοκής, ενώ στόχος του masterclass είναι η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης πρότασης που θα αποτελέσει τη «βίβλο της σειράς» για κάθε σεναριογράφο.  

Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους με mail στο scripts@antsproductionhub.com μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2014, μαζί με την αίτηση συμμετοχής την οποία θα βρουν στο http://extranet.antenna.gr/ANTS_MASTERCLASS.doc  

Σε κάθε τους πρότασή θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο τίτλος της σειράς, το genre και το logline καθώς και μία σύντομη περίληψη, ένα δείγμα διαλόγου της σειράς αλλά και το βιογραφικό τους.  

Για περισσότερες πληροφορίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της ANTS PRODUCTION HUB στο Facebook https://www.facebook.com/antsproductionhub ή να επικοινωνήσουν με το info@antsproductionhub.com και τηλεφωνικώς στο 210 68 86 778.