Τρεις παραστάσεις λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στη σκηνή του Booze. Μέχρι τις 8 Μαΐου συνεχίζεται η παράσταση Michael Kohlhaas του Heinrich Von Kleis από την art syndicate, μέχρι τις 11 Μαΐου θα παίζεται η παράσταση Εγώ γύρισα για σένα, του Νικόλα Ντάβα, ενώ πρεμιέρα κάνει στις 21 Απριλίου, το Alou Fun Dark, του Γιώργου Στεφανακίδη, το οποίο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει μέχρι τις 6 Μαΐου.

Το 1805 ο Heinrich Von Kleist, γράφει τη νουβέλα Michael Kohlhaas βασιζόμενος στην αληθινή ιστορία του Χάνς Κόολχάζε. Το δέκατο έκτο αιώνα, ο Χάνς Κόολχάζε γόνος εύπορης οικογένειας, παίρνει μέρος σε μια έκθεση στο Λάιμπτσικ, όπου κάποιος ευγενής, του αποσπά δύο άλογα με την αιτιολογία ότι είναι κλεμμένα. Η προσφυγή του στη δικαιοσύνη απορρίπτεται ύστερα από την μεσολάβηση των ανθρώπων της εξουσίας. Έτσι ο Κολχάζε αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Διασκευή – Μετάφραση: Σάντρα Δόμβρου Σκηνοθετική Επιμέλεια: Αντρέας Κουτσουρέλης Μουσική: Τάσος Σωτηράκης, Παίζουν: Στάθης Βούτος, Αντρέας Κουτσουρέλης, Παναγιώτης Μαρίνος, Νίκος Σκέντζος, Τάσος Σωτηράκης.

Το Εγώ γύρισα για σένα η ιστορία ενός ζευγαριού που παραπαίει ανάμεσα στο περιθώριο και στην επιβίωση, κεντρικοί ήρωες είναι η Έλλη και ο Νικόλας. Η Έλλη γυρνά σπίτι μετά από μια γύρα στην Ομόνοια με τη τσάντα γεμάτη ναρκωτικά. Ο Νικόλας ποιητής μουσικός τρελός έχει τρία χρόνια να βγει απ το σπίτι.

Από τότε που αποφάσισαν να σκοτώσουν το παιδί τους πριν γεννηθεί. Τώρα τον Νικόλα τον ενοχλούν οι θόρυβοι που κάνει το στόμα της Έλλης όταν τρώει, όταν μιλά, όταν κοιμάται. Τώρα την Έλλη την ενοχλούν η δειλία κι η αρρώστια του Νικόλα, οι φόβοι του. Αυτός φοβάται την κυβέρνηση την θρησκεία τους γείτονες τους μπάτσους τις σειρήνες των ασθενοφόρων το ίδιο το παρελθόν του.

Έτσι αρχίζουν να φτιάχνονται. Έτσι αρχίζουν να ερωτοτροπούν. Να αγαπούν και να μισούν ο ένας τον άλλο. Να χτυπιούνται. Να ματώνουν. Να γελούν. Να χορεύουν. Να τραγουδούν. Ο κόσμος μέσα τους παθαίνει κι ανασταίνεται ξανά. Ο κόσμος έξω τους, γύρω τους αποσυντίθεται. Αυτοκαταστρέφεται. Η Έλλη ουρλιάζει  ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Υπάρχει άραγε επιστροφή;
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νικόλας Ντάβας, Παίζουν: Ελλη, Ρουλα Καραφερη
Νικόλας, Νικόλας Ντάβας

  
Όσο για το Allou Fun Dark, πρόκειται για έναν μονόλογο, τον οποίο παρουσιάζουν οι Chromatic Sequence και αγγίζει τα όρια του gothic. Μια πόρνη, μια σύγχρονη ιέρεια του σκοτεινού έρωτα αφηγείται ιστορίες που ξεπηδούν μέσα από τις ανομολόγητες διαστροφές των πελατών της. Ιστορίες που λέει τελετουργικά πριν τον έρωτα αλλά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του. Μυημένη στη μαγεία του θανάτου από τα παιδικά της χρόνια διηγείται και τραγουδάει για λίγους, για όλους μα κυρίως για Εκείνον. Το μοναδικό πραγματικό Εραστή, όπως έλεγε μέχρι το τέλος της ζωής της.
Κείμενο – Σκηνοθεσία – Μουσική και Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Στεφανακίδης, Παίζουν: Εβελίνα Αραπίδη, Γιώργος Στεφανακίδης