Έχουμε συνηθίσει να εκφραζόμαστε καλλιτεχνικά σε κλειστούς χώρους, αλλά το σώμα μας λειτουργεί διαφορετικά όταν είναι σε ανοιχτό φυσικό περιβάλλον. Αποφασίσαμε λοιπόν να διερευνήσουμε τη συνθήκη σώμα και αισθήσεις στη φύση και σε στούντιο. Στα χειμωνιάτικα αυτά JAM θα παίξουμε αρχικά στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Θα συνδεθούμε με το σώμα μας, το περιβάλλον και την ομάδα, μέσα από πρακτικές σωματικού θεάτρου. Στη συνέχεια, έχοντας εμπνευστεί από την επαφή μας με τη φύση θα συνεχίσουμε μέσα στη ζεστασιά του στούντιο του Quilombo όπου θα απλωθούμε σε έναν ανοιχτό αυτοσχεδιασμό.

Τα χειμωνιάτικα JAM είναι συνέχεια των φθινοπωρινών που πραγματοποιήθηκαν στο φαράγγι του Λυκαβηττού. Το πρώτο μέρος θα αποτελείται από ζέσταμα και training καθοδηγούμενο από την Άντζελα Δεληχάτσιου και το δεύτερο μέρος από έναν ανοιχτό αυτοσχεδιασμό μεταξύ των συμμετεχόντων. Τα JAM πραγματοποιούνται με την συνεργασία της Μάγδας Κρυσταλλινού, της Νέλλης Πουλοπούλου και μέλη της ομάδας που δημιούργησαν την παράσταση Διάλειμμα Χαράς – Joy Break.

Καλούνται όσοι ασχολούνται με το σωματικό θέατρο, performer, ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, και όσοι ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν με βασικό εργαλείο το σώμα τους τη σχέση τους με τη φύση. Τα JAM θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και στο στούντιο του Quilombo.

Σημείο συνάντησης: Έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, κοντά στις οδούς Αλεξάνδρειας και Μαραθωνομάχων. Παρακαλούμε να είστε στην ώρα σας, καθώς από εκεί θα περπατήσουμε λίγα λεπτά μέχρι το χώρο που θα αρχίσει το JAM.