Το Θέατρο Τέχνης εγκαινιάζει το θεσμό της «ανοιξιάτικης περιόδου», ανακοινώνοντας 5 νέες παραγωγές που θα παρουσιαστούν στις σκηνές της Φρυνίχου και του Υπογείου κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο. Σύγχρονα κείμενα, νέες ιδέες, νέες φόρμες.

Απρίλιος ~ «Αγαπημένε μου Χέρμπερτ» του Χέρμπερτ Άχτερνμπους σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη (Φρυνίχου) & «Άσμα Ασμάτων – μια νύχτα κάτω από τα άστρα» σε μετάφραση Γιώργου Σεφέρη και σκηνοθεσία Όλιας Λαζαρίδου (Υπόγειο).

Μάιος ~«La nada ΝΟΥΑΡ», η νέα  παραγωγή της ομάδας ακροβατών και χορευτών «Κι όμΩς Κινείται» (Φρυνίχου) & «Ημερολόγια Αγκαλιάς» μια παράσταση για τους πρόσφυγες και τους εθελοντές που στέκονται δίπλα στους πρόσφυγες. Κείμενο βασισμένο στα ημερολόγια που κράτησαν ως εθελοντές στην “Αγκαλιά” της Μυτιλήνης ο Χρήστος Αγγελάκος και ο Γιώργος Τυρίκος – Εργάς και τα ποιήματα του -επίσης εθελοντή- Ζαφείρη Νικήτα, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη (Φρυνίχου).

Ιούνιος ~ Η ομάδα Vasistas έρχεται στο Θέατρο Τέχνης με το νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου «απολογίες 4 & 5», ένα βιογραφικό σκηνικό ποίημα σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη (Φρυνίχου).

Να σημειωθεί ότι στη σκηνή της Φρυνίχου, οι παραστάσεις της Bijoux de Kant  «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» και του Βασίλη Παπαβασιλείου «Σιχτίρ ευρώ Μπουντρούμ δραχμή θα πεις κι ένα τραγούδι», ολοκληρώνονται την Τετάρτη 18 Μαΐου και το Σάββατο 23 Απριλίου, αντίστοιχα. Στη σκηνή του Υπογείου, η «Αδαμαντία» του Παναγιώτη Μέντη σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη ολοκληρώνει τις παραστάσεις της την Μεγάλη Τρίτη (26 Απριλίου). Η παράσταση «Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί» του Ίψεν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, θα συνεχίζεται στο Υπόγειο έως την Κυριακή 29 Μαίου.  

Η πρεμιέρα της ανοιξιάτικης σεζόν για το Θέατρο Τέχνης, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου με το αριστούργημα του συγγραφέα, εικαστικού και αβάν γκαρντ κινηματογραφιστή Χέρμπερτ Άχτερνμπους, «Αγαπημένε μου Χέρμπερτ» (1982).