Μας αρέσει να κάνουμε βόλτες σε πάρκα και πλατείες, να περιδιαβαίνουμε στις πόλεις, να ταξιδεύουμε σε νέους τόπους. Στις βόλτες μας φωτογραφίζουμε. Κι αυτό αποτελεί σημαντικό μέρος του κοινού μας πρότζεκτ VASKOS. Με την έκθεση “Άνω βόλτα, κάτω βόλτα” διευρύνουμε την καλλιτεχνική μας πρακτική μέσω της επαφής, της γνωριμίας και της συνομιλίας με διαλεκτούς βολταδόρους, περιηγητές, πλάνητες, ταξιδευτές: φωτογράφους! (Β. Νούλας & Κ. Τζημούλης)

Αγαπητοί φίλοι,

Το ξαναπιάνουμε από εκεί που το αφήσαμε! Η έκθεση φωτογραφίας Άνω βόλτα, κάτω βόλτα που εγκαινιάστηκε στο ΟΧΤΩ στις 10 Μαρτίου 2020 … συνεχίζεται από την Τετάρτη 20 Μαΐου. Το ΟΧΤΩ θα λειτουργήσει τηρώντας τα δέοντα υγειονομικά μέτρα και δεν θα γίνουν νέα εγκαίνια. Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!

Συμμετέχοντες

Αλέξης Βασιλικός, Τάσος Βρεττός, Χριστίνα Δημητριάδη, Απόστολος Ζερβεδάς, Λίζη Καλλιγά, Πάνος Κοκκινιάς, Μανώλης Μπαμπούσης, Μαργαρίτα Μποφιλίου, Βασίλης Νούλας & Κώστας Τζημούλης (VASKOS), Georges Salameh, Αγγελική Σβορώνου, Δημήτρης Τσουμπλέκας, Γιάννης Χατζηασλάνης, Παύλος Φυσάκης
Επιμέλεια-οργάνωση: Βασίλης Νούλας & Κώστας Τζημούλης

To ΟΧΤΩ αποτελεί πρωτοβουλία ενεργοποίησης ενός χώρου στο κέντρο της πόλης που επιχειρεί να συνδυάσει την κριτική παρέμβαση με τις καλλιτεχνικές πρακτικές, την έρευνα για την πόλη με την κοινωνική δράση.


Διαβάστε επίσης:

Άνω βόλτα, κάτω βόλτα: Έκθεση φωτογραφίας στο Οχτώ