Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα εικονογραφημένα βιβλία Angry Birds σε κείμενα Sarah Stephens και σε εικονογράφηση Tugrul Karac.

Τα Angry Birds, το διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι που έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία, κάνει το πέταγμά του στη μεγάλη οθόνη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία animation. Το σενάριο της ταινίας αποτέλεσε την βάση έμπνευσης για δύο νέα εικονογραφημένα βιβλία που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους!

 

Μια δουλειά για τον Ρεντ


Ο Ρεντ πηγαίνει στη δουλειά κάθε μέρα… ή τουλάχιστον θα πήγαινε, αν λόγω της μόνιμα κακής του διάθεσης, δεν τον διώχνανε απ’ όλες τις δουλειές! Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά—τα άλλα πουλιά του τη δίνουν στα νεύρα με το παραμικρό! Υπάρχει όμως κάποια δουλειά πάνω στο νησί που να μπορεί να εμποδίσει τις εκρήξεις θυμού του Ρεντ;

Μυστήριο στο νησί των πουλιών


Κάποιος βανδάλισε το άγαλμα του Σούπερ Αετού! Οι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα. Η Φιντς, μια νεαρή δημοσιογράφος που πιάνει πουλιά στον αέρα, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη. Όλα τα ράμφη δείχνουν τον Ρεντ, είναι όμως το θρυλικά κακοδιάθετο πουλί ο αληθινός ένοχος;

Η ταινία Angry Birds προβάλλεται από τις 12 Μαΐου στους κινηματογράφους, μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D από τη feelgood. Διαβάστε πληροφορίες, ΕΔΩ.