Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 το Αcoustic Room μυείται στο #chicknism. Ο Άγγελος Κράλλης καλεί τους υπόλοιπους Chickn στο BIOS.ΤESLA για να δημιουργήσουν όλοι μαζί μία ζωντανή ακουστική Chickn εντύπωση!

Angelos Krallis

O Άγγελος Κράλλης είναι μουσικός και εικαστικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Τραγουδάει, παίζει κιθάρες και synths στους Chickn, ενώ παράλληλα δουλεύει πάνω σε αρκετά side projects καθώς και στον solo δίσκο του που θα ηχογραφηθεί μέσα στο 2016. Σε αυτά τα Αcoustic Room sessions, θα παρουσιάσει την ετερόκλητη μουσική του διαδρομή, με την βοήθεια διαφόρων συναρπαστικών συνεργατών του. Σε κάθε room session θα μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά limited κυκλοφορίες σε κασέτα, που θα περιέχουν υλικό που σχετίζεται με το live που θα παρουσιάζει κάθε φορά.

Το  ομώνυμο ντεμπούτο της μπάντας Chickn θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner Ear Records.

Acoustic Room

Κάθε Τετάρτη το Tesla παρουσιάζει το Acoustic Room, μία φιλική βραδιά όπου κάθε φορά, ένας αγαπημένος μας καλλιτέχνης, θα γίνεται οικοδεσπότης του Acoustic Room για μία σειρά συνεχόμενων εμφανίσεων, ξεναγώντας μας στο μουσικό του σύμπαν. Αγαπημένα τραγούδια σε σπάνιες ακουστικές εκδοχές και έκτακτοι καλεσμένοι κάνουν το Acoustic Room μια ξεχωριστή εμπειρία!