Η Andy Timmons Band, που αποτελείται από τους Andy Timmons, Mike Daane και Rob Avsharian θα προσφέρει στο κοινό δυο μουσικές βραδιές

… στο Αθηνά Live, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2012.

ANDY TIMMONS BAND
Andy Timmons (guitar) – Mike Daane (bass) – Rob Avsharian (drums)

 

Andy Timmons, o αγαπημένος κιθαρίστας των αγαπημένων μας κιθαριστών! Μονάχα με αυτή τη φράση μπορεί να περιγράψει κανείς αντικειμενικά τον χαρισματικό Αμερικάνο μουσικοσυνθέτη που όντας ταπεινόφρων και ανήσυχος ως καλλιτέχνης, εγκατέλειψε την τεράστια εμπορική επιτυχία που γνώρισε στα 90’ς ως μέλος των Danger Danger για να αφιερωθεί στην ηλεκτρική πλευρά της δημιουργικής μουσικής (βλέπε fusion). Στη συνέχεια της πορείας του βρέθηκε δίπλα σε θρυλικά ονόματα ως session κιθαρίστας, όπως οι Beach Boys, Simon Phillips, Paul Stanley & Ace Frehley (KISS), Ted Nugent, Olivia Newton-John, Paula Abdul κ.α.
 

Στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του ανεπανάληπτου “Andy Timmons Band Plays Sgt. Pepper” όπου διασκευάζει το μνημειώδες album των The Beatles από την αρχή έως το τέλος, η τριμελής μπάντα θα βρεθεί στο ΑΘΗΝΑ΄ Live για δύο συναυλίες με τον Mike Daane στο μπάσο και το Rob Avsharian, έναν από τους πιο δυναμικούς drummers σήμερα.