Η Ανδριάνα Μπάμπαλη λίγο πριν τη συναυλία στο Koo Koo στις 12 Δεκεμβρίου, ξεκλέβει λίγο χρόνο για να μας συστήσει τον Τζον Τζον και το νέο της άλμπουμ!

Ο Τζον Τζον ζει! Ο τίτλος του νέου σου δίσκου θυμίζει παιδικά κοριτσίστικα χρόνια! Πες μας για την επιλογή του τίτλου. Τι μπορεί να φανερώνει για όσα θα ακούσουμε στη νέα σου δουλειά;

Η επιλογή του τίτλου έγινε από το ομότιτλο τραγούδι. Πράγματι φέρνει στο μυαλό την χαμένη μας παιδικότητα, αλλά αν ακούσετε το τραγούδι θα δείτε από πίσω μια κρυμμένη ειρωνεία. Ζει ο Τζον Τζον ή προσποιούμαστε ότι ζει ενώ στην πραγματικότητα τον χάσαμε προ πολλού; Είμαστε ακόμα αθώοι ή χάσαμε αυτό το κομμάτι του εαυτού μας; Γενικά ο δίσκος έχει το ελαφρύ του κομμάτι αλλά έχει και τους κρυμμένους του προβληματισμούς.

Ο νέος αυτός δίσκος είναι προϊόν της συνεργασίας σου με τον Στάμο Σέμση και τον Νίκο Μωραϊτη. Πες μας λίγα λόγια για το πως πήγε αυτή η συνεργασία, αλλά και για τους υπόλοιπους συντελεστές της δουλειάς.

Και οι δύο συνεργάτες είναι φίλοι μου και άνθρωποι που θαυμάζω πολύ καλλιτεχνικά. Η ιδέα της συνεργασίας μαζί μου ήταν του Νίκου Μωραίτη και τον ευχαριστώ πολύ.

Δουλέψαμε ανενόχλητοι για 4 μήνες. Ο Νίκος είχε την ελευθερία να εκφραστεί όπως θέλει και να γράψει αυτά που νιώθει και που πραγματικά ήθελε να πει. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ δυνατά και αληθινά λόγια. Ο Στάμος είχε συγκεντρώσει πολύ δυνατό υλικό, πραγματικά υπέροχες μελωδίες και έδεσαν τέλεια με τους στίχους του Νίκου. Γενικά όλα πήγαν μαγικά καλά και αρμονικά. Το τελικό αποτέλεσμα βέβαια οφείλεται κατά πολύ στην ενορχηστρωτική συμβολή του Άκη Κατσουπάκη που ολοκλήρωσε με τον τρόπο του τα τραγούδια. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για αυτό που φτιάξαμε και πλήρεις.

Στο Koo Koo στις 12 Δεκεμβρίου θα μοιραστείς τη σκηνή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Στάμο Σέμση. Τι να περιμένουμε από αυτή την συνάντηση; Θα ακούσουμε τραγούδια από το νέο άλμπουμ;

Ο Νίκος είναι ο πρώτος μου συνεργάτης και αυτός που με σύστησε στο κοινό πριν από 11 χρόνια. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και του χρωστάω και πολλά. Εννοείται πως έχουμε πάρα πολλά κοινά τραγούδια και θα τα θυμηθούμε πάλι μαζί στις 12 Δεκέμβρη. Θα υπάρχουν και εκπλήξεις βέβαια! Το υπόλοιπο πρόγραμμα αφορά και το νέο δίσκο αλλά και τους παλιότερους, τόσο δικούς μου όσο και του Στάμου. Είναι μια ιδιαίτερη “ηλεκτρονική” μουσική συνεύρεση με 3 μουσικούς επί σκηνής (ο Βαγγέλης Τζάτσος στις κιθάρες) που έχει επιμεληθεί ο Ορέστης Πλακίδης με πολύ “φρέσκο ” τρόπο, “πειράζοντας” το παλιότερο υλικό μας. Έχει πολύ ενδιαφέρον.

Μετά το Koo Koo, που θα συναντήσουμε την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Τζον Τζον στο προσεχές μέλλον;

Θα περιοδεύσουμε στην Αθήνα! Αλλά και στην επαρχία με τον Τζον Τζον και τον Στάμο Σέμση. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα μας στάση!

Διαβάστε επίσης: https://www.culturenow.gr/music/Ανδριάνα_Μπάμπαλη_και_Στάμος_Σέμσης_στο_Κοο_Κοο.html