Αφιέρωμα στον πιο ερωτικό θρύλο της τζαζ, τον μυθικό τρομπετίστα Chet Baker

Το Jazzét Music Hall, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 9.30 το βράδυ, παρουσιάζει τον εξαίρετο συνθέτη και τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο με το εκλεκτό κουαρτέτο του, τον πιανίστα Βαγγέλη Στεφανόπουλο, τον κοντραμπασίστα Κώστα Κωνσταντίνου και τον ντράμερ Νίκο Σιδηροκαστρίτη, σ΄ένα αφιέρωμα στον ερωτικό θρύλο της τζαζ, τον τρομπετίστα Chet Baker.

O Ανδρέας Πολυζωγόπουλος έχει βραβευτεί στον διαγωνισμό “Toots Thielemans” και με το πρώτο του άλμπουμ ”Perfumed Dreams” και με το Poly Quartet κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Motives for Jazz του Βελγίου. Έχει πέντε προσωπικά άλμπουμς, πολυάριθμες καλλιτεχνικές συνεργασίες, συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ορχήστρα Τζαζ Νέων και έχει δώσει συναυλίες σε διάφορα σημαντικά φεστιβάλ όπως τα North Sea Jazz Festival, Odessa Jazz Festival, Berlin Jazz Festival κ.α.

Μία μουσική βραδιά όπου οι τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί θα προσεγγίσουν τον ευαίσθητο και cool ήχο του Chet Baker παίζοντας αγαπημένα του jazz standards μέσα από το δικό τους προσωπικό ήχο, παρασύροντας το φιλόμουσο κοινό σε Chet’s Mood!