Η Παιδική Σκηνή του θέατρου Βεάκη παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή του αγαπημένου παραμυθιού της Ραπουνζέλ, μέσα από την ευαίσθητη και χιουμοριστική ματιά της Κέλλυς Σταμουλάκη.

Πως θα γλιτώσει η Ραπουνζέλ από την Φράου φον Κλοπίδου, που την κρατά έγκλειστη στον πύργο της; Τι ρόλο θα παίξει ο Ιάσονας ένας εθελοντής από το Χαμόγελο του παιδιού;

Το Αναζητώντας τη Ραπουνζέλ αντλώντας στοιχεία από το κλασικό και αγαπημένο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, αφηγείται τις περιπέτειες της Ραπουνζέλ, την οποία η μάγισσα Φράου Φον Κλοπίδου κρατάει έγκλειστη στον υπερσύγχρονης τεχνολογίας πύργο της. Ο Ιάσονας, ένας εθελοντής από το Χαμόγελο του παιδιού, χρησιμοποιώντας τα ίδια τα όπλα της Μάγισσας, θα παλέψει για να τη σώσει. Θα καταφέρει, όμως, να βοηθήσει τη Ραπουνζέλ να αποδράσει στον πραγματικό κόσμο, εκεί που η χαρά και η λύπη, η ομορφιά και η ασχήμια συνυφαίνουν τη ζωή;

Μία διαδραστική παράσταση όπου οι εμψυχωτές ηθοποιοί βαφτίζουν εθελοντές τα παιδιά και τα προσκαλούν να αναζητήσουν μαζί τους τη Ραπουνζέλ. Μια ξεχωριστή παράσταση που φιλοδοξεί να αναδείξει τη σημασία του εθελοντισμού και της αγάπης προς το συνάνθρωπό μας.

H εταιρεία Θεατρική Διαδρομή, θέλοντας να προσφέρει την πολύχρονη εμπειρία της και στο θέατρο για παιδιά, επέλεξε το θίασο Αβάντι για να παρουσιάσει το καινούργιο έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Βούρου, τα σκηνικά και κοστούμια της Άννας Μαχαιριάνακη, η πρωτότυπη μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενώ η διεθνούς φήμης υψίφωνος Τζένη Δριβάλα ηγείται του θιάσου.