Το 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης των εκδόσεων Καστανιώτη παρουσιάζει από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, το έργο του Αλέξανδρου Ντερπούλη, η Γεύση της Ευτυχίας, σε σκηνοθεσία Πωλίνας Καραναστάση.

Στο πιο ψηλό κτήριο της πόλης, λίγο χαμηλότερα από τα σύννεφα, βρίσκεται το εστιατόριο μοριακής γαστρονομίας Pick-less του διάσημου μεν, δυστυχισμένου δε, σεφ Φάνη. Στην παγωμένη του, σχεδόν χειρουργική, κουζίνα χτυπάει η ζεστή καρδιά της Ευτυχίας.

Στην Ευτυχία και τις καλές της νεράιδες αρκούν 80 λεπτά γεμάτα νότες, χορό, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές για να μας μάθει πώς διανύεται η απόσταση από τον ασήμαντο βίο στην ευτυχισμένη ζωή. Και λίγες μπουκιές πιο πέρα.

Μια μουσική κωμωδία έρωτα και κουζίνας.

Κείμενο:  Αλέξανδρος Ντερπούλης, Σκηνοθεσία: Πωλίνα Καραναστάση, Πρωτότυπη Μουσική: Cole Porter, Διασκευή και παραγωγή μουσικής: Νάσσος Σωπύλης, Στίχοι: Αλέξανδρος Ντερπούλης, Σκηνικά/κουστούμια: Νατάσσα Παπαστεργίου, Βοηθός σκηνοθέτη: Φωτεινή Μπιρλή, Χορογραφία: Έλενα Γεροδήμου, Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Φωτογραφίες: Μενέλαος Μυρίλλας.

Παίζουν: Χριστέλα Γκιζέλη, Βαγγέλης Κρανιώτης, Γιάννης Λάζαρης, Γιάννης Πλιάκης, Μάριος Σουγιουτζόγλου, Χριστίνα Φρονίστα.