Ο πιανίστας Τζον Φέργκιουσον και ο μπάσος Μάικλ Παρκς Μάστερσον, σε μια βραδιά με γεύση Broadway και πολύ γνωστές μελωδίες που αγαπήσαμε, τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Τεχνών στο ACS.

Θα ερμηνεύσουν κομμάτια από μιούζικαλ όπως: Ωραία μου Κυρία, Η Ωραία και Θα το Τέρας, Το Φάντασμα της Όπερας, Οι Άθλιοι, Το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης, έργα του Γκέρσουιν και «ραγκτάιμ», σε ένα πλούσιο, απολαυστικό πρόγραμμα.

Οι Μάικλ Παρκς Μάστερσον και Τζον Φέργκιουσον είναι μέλη της μη κερδοσκοπικής πολιτιστικής οργάνωσης Αμερικάνικες Φωνές (American Voices, 1993) που διοργανώνει συναυλίες κυρίως εκτός των Η.Π.Α .για πάνω από 12 χρόνια.

Ιδρυτής και διευθυντής της είναι ο Τζον Φέργκιουσον και σκοπός της είναι οι υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου διοργανώσεις σε χώρες κατ΄ αρχήν της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, όπως και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Από την ίδρυσή της έχει διοργανώσει συναυλίες, σεμινάρια, master classes, ραδιο-τηλεοπτικά προγράμματα κ.ά. σε πάνω από 79 χώρες, στις πέντε ηπείρους.