Στο Art Athina Walk, οι γκαλερί θα μπορούν να εκθέσουν στους φυσικούς τους χώρους τα έργα των εικαστικών που έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν στο διαδικτυακό Art Athina Virtual 2020. ( www.aavirtual.gr ).

Η ομαδική έκθεση Αλληγορίες συγκεντρώνει μια ευρεία γκάμα έργων με κοινό άξονα τον αλληγορικό τους χαρακτήρα.

Από τα νεοπαραστατικά αλληγορικά πορτραίτα του Πέτρου Καραβέβα, έως τις αλληγορικές εννοιολογικές  εικόνες της Κάτιας Βαρβάκη την περίοδο του εγκλεισμού της, ενώ η Βασιλική Σοφρά αυτοσυστήνεται με τις μοναχικές γλυπτικές φιγούρες της οι οποίες αποτελούν σχέδια στο χώρο και περιορίζονται στον ιδιωτικό τους χώρο. Το αστικό τοπίο της Αθήνας του Βασίλη Καρακατσάνη είναι η συμπύκνωση μιας φαντασίωσης παρά η απεικόνισή της. Η νέα δουλειά ,επίσης , του Αδριανού  προσπαθεί να σπάσει την κλασική φόρμα σε μια νέα ,ανεξάρτητη με καθαρά γεωμετρικά σχήματα, χωρίς όμως να αποδομήσει τελείως την ανθρώπινη μορφή και να αναγκάσει το θεατή σε μια προσπάθεια νοητής ανασύνθεσης της εικόνας. Τέλος, η εικαστικός Μαριτάσα Τσιμπλάκη με τα αφαιρετικά τοπία της μας δίνει έντονα την αίσθηση  μιας τολμηρής εικαστικής πρότασης.

Η παράλληλη παρουσίαση του διαδικτυακού περίπτερου σε φυσικό χώρο, ενισχύει και ενθαρρύνει το νέο εγχείρημα της  Art Athina. ( www.aavirtual.gr

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
ΑΔΡΙΑΝΟΣ – ΚΑΤΙΑ ΒΑΡΒΑΚΗ – ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΟΦΡΑ – ΜΑΡΙΤΑΣΑ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗ


Τηρούμε όλους τους κανόνες προστασίας για τον Covid-19. Προσέλευση μόνο με μάσκα.