Η μία και μοναδική συναυλία του Gary Moore -που αναμένεται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό- αλλάζει χώρο διεξαγωγής και αντί για το Θέατρο Λυκαβηττού, στις 13 Σεπτεμβρίου πρέπει να είμαστε στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου.

Θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους Βρετανούς κιθαρίστες της γενιάς του, καλλιτέχνης απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, ο Gary Moore ταξιδεύει στη μουσική, από το rock και την jazz, στην blues και την country, στο παραδοσιακό electric blues, το hard rock, το heavy metal κι ακόμα παραπέρα.

Σε μια καριέρα που ξεκινά από τη δεκαετία του 60 και συνεχίζει, μέχρι σήμερα, συνεργάστηκε με θρυλικά συγκροτήματα και μουσικούς, όπως οι Thin Lizzy, οι Skid Row, οι Colosseum II, ο Philip Lynott, ο Peter Green, ο Dr. Strangely Strange, ο Ginger Baker, οι Beach Boys, ο Ozzy Osbourne, οι Traveling Wilburys (George Harrison, Jeff Lynne, Tom Petty και Bob Dylan) και ο Andrew Lloyd Webber.

Μεχρι σήμερα έχει δει 11 τραγούδια του στο βρετανικό Top 40, από τα οποία 2 στο Top 10, πάνω από 30 δισκογραφικές κυκλοφορίες, ιστορικές συνεργασίες και μια μοναδική ικανότητα να αφομοιώνει διαφορετικά είδη μουσικής, ο Gary Moore έχει κατακτήσει τον τίτλο του θρύλου της κιθάρας.

Συνδυάζοντας τη δύναμη του rock με έναν εντελώς προσωπικό, βαθύ λυρισμό, ο Moore αποτέλεσε έμπνευση για μουσικούς σε όλον τον κόσμο και κέρδισε τη λατρεία του κοινού.

Από τις άγριες μέρες των Thin Lizzy, στον εμπορικό και καλλιτεχνικό θρίαμβο του «Still Got the Blues» και του «Empty Rooms», μέχρι τη solo βουτιά του στο fusion, η δεξιοτεχνία και ο συναισθηματισμός του κράτησαν τον κόσμο σε εγρήγορση και θεμελίωσαν τη φήμη του ως σπουδαίου κιθαρίστα.

Ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης έρχεται στη χώρα μας και δεν χρειάζεται συστάσεις αρκεί μόνο κάποιος να κοιτάξει τη δισκοθήκη του.