«Αλήθεια και τέρατα κι ύστερα» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα παρουσιαστεί στο χώρο «Ναός Τέχνης» στο Αιγάλεω …

την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 9 μ.μ.

Πρόκειται για μια σύνθεση κειμένων από μύθους και θρύλους της Ελλάδας. Ένα σουρεαλιστικό θεατρικό ταξίδι στον κόσμο των τοπικών παραμυθιών από τη θεατρική ομάδα του Συνδέσμου Δρυοπιδέων Κύθνου «Ντουμπί or not Ντουμπί».

Ένα καταραμένο δαχτυλίδι Μία βόλτα στους κάτω κόσμους
Ένας γάμος με μια ανυπόμονη πριγκίπισσα
Και το σημάδι στο λαιμό…
Ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα
Γιατί όπως ‘λέγαν και οι παλιοί
«Από γριά και από φρικιά μαθαίνεις την αλήθεια»

Παίζουν:
Ελένη Βρεττού, Σταύρος Δάλκος, Μαριάννα Δραγασάκη, Μάνος Ζώτος, Γιώργος Καραχρήστος, Ανεζίνα Λαρεντζάκη, Κατερίνα Λαρεντζάκη, Ολυμπία Λαρεντζάκη, Θανάσης Μάρκος, Κρυσταλλία Μπούρα, Αντώνης Παναγόπουλος, Κατερίνα Ροσσολάτου, Μαρία Ροσσολάτου, Θωμάς Χρυσικός.

Σκηνοθετική καθοδήγηση:
Ζωή Ξανθοπούλου

Δημόσιες σχέσεις:
Βρεττού Ελένη

Αφίσα:
Γιώργος Καραχρήστος

 

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η ομάδα «Ντουμπί or not Ντουμπί» δημιουργήθηκε το 2009 με πρωτοβουλία του υπεύθυνου του εργαστηρίου Κώστα Τζιωτάκη και με τη σκηνοθετική καθοδήγηση και διδασκαλία της Ζωής Ξανθοπούλου.

Έχει παρουσιάσει τις εξής παραστάσεις: Συνέντευξη τόπου, Ουλ\’ αυτού του τζαζ, Της Ρήνης το λαϊνι και Η βιογραφία μιας πεταλούδας ή  πώς να βρείτε την αγάπη σε 24 ώρες. «Η βιογραφία μιας πεταλούδας» η οποία παρουσιάστηκε και στο θέατρο @Ρουφ στα πλαίσια του Fringe 2011 και απέσπασε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό για νέες θεατρικές ομάδες που έγινε στο θέατρο Ράγες το καλοκαίρι του 2011 οπότε και παρουσιάστηκε ξανά στο ίδιο θέατρο το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. Επίσης, τον Αύγουστο του 2011 παρουσιάστηκε  στην Κύθνο, στο θεατράκι της Δρυοπύδας και στο γήπεδο της Παναγίας της Κανάλας.