«Άγγελοι» τιτλοφορείται το πρώτο μυθιστόρημα της αμερικανίδας Λόρεν Κέιτ που κυκλοφορεί από τις

εκδόσεις Ψυχογιός και είναι η ιστορία μιας απόλυτης αγάπης. Ο Kirkus Reviews έγραψε σχετικά: \”Η γοτθική ατμόσφαιρα έχει αποδοθεί τόσο δεξιοτεχνικά, που οι αναγνώστες εύκολα φαντάζονται την ηρωίδα να περιπλανιέται στο βάλτο και ανάμεσα στα παλιά κτίρια\”

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Υπάρχει κάτι μυστηριώδες και ταυτόχρονα οικείο σχετικά με τον Ντάνιελ. Τραβάει την προσοχή της Λους από την πρώτη στιγμή που τον συναντά στο οικοτροφείο Σουόρντ εντ Κρος στη Σαβάνα. Εκείνος είναι το μοναδικό φωτεινό σημείο σ’ ένα μέρος όπου τα κινητά τηλέφωνα είναι απαγορευμένα, οι υπόλοιποι μαθητές αποτυχημένοι, ενώ οι κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση.

Παρόλο που ο Ντάνιελ δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τη Λους –και κάνει τα πάντα για να το δηλώσει- αυτή δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Το βλέμμα του, το πρόσωπό του, τα πάντα επάνω του τη γοητεύουν. Είναι αποφασισμένη να μάθει τι κρύβει τόσο απεγνωσμένα ο Ντάνιελ… ακόμη κι αν η αλήθεια τη σκοτώσει.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Λόρεν Κέιτ έχει μάστερ στη δημιουργική γραφή και διδάσκει στο UC Davis. Ζει σε ένα παλιό αγρόκτημα στο Γουίντερς της Καλιφόρνια. Οι ΑΓΓΕΛΟΙ είναι το πρώτο μυθιστόρημά της, τα δικαιώματα του οποίου έχουν πουληθεί σε 17 χώρες, ενώ τα κινηματογραφικά δικαιώματά του έχουν αγοραστεί από την Disney.
Τιμή: 15,42 €

Από την Εμπειρία Εκδοτική κυκλοφορεί το μυθιστόρημα «Το αμπέλι μας στον Πόντο» του Όμηρου Μαυρίδη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δύο κληματόβεργες λοιπόν το μόνο βιος των περήφανων Ελλήνων του Πόντου, που κυνηγημένοι εγκαταλείπουν την πατρική γη και παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς. Δυο κληματόβεργες ακριβή κληρονομιά, έγνοια για κάθε τους ταξίδι και φρέσκο ξεκίνημα σε κάθε καινούργιο τόπο. Κάτι πολύτιμο να τους δένει με ό,τι αγάπησαν.

Ημερομηνία πρώτης έκδοσης: 2004, Ανατύπωση: Ιούνιος 2010
Τιμή: 16,08 €