Η πολυσχιδής βοκαλίστα και “ιδιοσυγκρασιακή performer” Αγγελική Τουμπανάκη με το project της “Toubanaki & the Buzz Bastardz” ξεσηκώνει και συγκινεί … στο αγαπημένο της στέκι, FAUST!

Μαζί με τους δεξιοτέχνες και έμπειρους συνεργάτες της, κινούνται με ευελιξία και γνώση ανάμεσα στην παράδοση και σε σύγχρονες φόρμες, δημιουργούν μέσα από έντονη διάδραση, αποτελώντας από την δημιουργία τους το 2007, μια από τις “πιο ξεχωριστές μουσικές προτάσεις της world jazz σκηνής στη Ελλάδα” και “στη σκηνή ένα εκρηκτικό σύνολο μουσικών”!

Bαλκανικοί ξέφρενοι ρυθμοί, δρόμοι ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου, αναμειγνύονται με jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς, βοκαλισμούς, δημιουργώντας συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς.

Η κυκλοφορία του δίσκου “Toubanaki & the Buzz Bastardz” (Ελλάδα, Νέα Υόρκη) με πρωτότυπες συνθέσεις και  ευρηματικές διασκευές σε εφτά διαφορετικές γλώσσες, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και θεωρήθηκε “ως ένας από τους καλύτερους εγχώριους δίσκους της χρονιάς”. 

Εφτά μουσικοί επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα με μουσικές πέρα από σύνορα και νόρμες, με μουσικές που δονούν βαθειά την ψυχή…

Αγγελική Τουμπανάκη – τραγούδι
Βασίλης Κετεντζόγλου – ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
Παντελής Στόικος – τρομπέτα, καβάλ
Γιάννης Παπαναστασίου – άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
Παρασκευάς Κίτσος – ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Παπαγιαννούλης – σετ κρουστών
Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα

http://www.aggelikitoubanaki.com/
https://www.facebook.com/AggelikiToubanakiBuzzBastardz
https://www.youtube.com/user/atoumpanaki
https://soundcloud.com/aggeliki-toubanaki/