Η νέα ταινία του Κώστα Ζάπα, Αγάπη, αγάπη, αγάπη, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 από τη New Star.


Περίληψη

Η Στέλλα, μια σαραντάρα εξωτική γυναίκα, μετά το θάνατο του άντρα της σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, που τα αίτιά του έμειναν αδιευκρίνιστα από την αστυνομία, δίνει παραστάσεις sex show σε έναν παλιό κινηματογράφο τέχνης, που έχει μετατραπεί σε στριπτιζάδικο, προκειμένου να επιβιώσει με την νεαρή κόρη της, την Φανή.

Εκεί θα την γνωρίσει ένας γερασμένος πια playboy, ο Νίκος, που περιφέρεται μόνος, παρατημένος από την γυναίκα του, αλλά και τον γιο του, τον Έκτορα, ο οποίος μόλις έχει παντρευτεί. Ο Νίκος θα αγαπήσει την Στέλλα ακαριαία, απόλυτα, απεγνωσμένα. Και θα την διεκδικήσει.

Όμως τα παιδιά τους, η Φανή κι ο Έκτορας, θα διεκδικήσουν κι αυτά το μερίδιό τους από την αγάπη. Γιατί η Φανή, που δεν έχει αποδεχτεί τον θάνατο της πατέρα της, έχει γίνει πλέον επιθετική, ατίθαση, εκρηκτική. Και κυρίως ερωτική. Με τον κάθε άντρα. Και με όλους. Αλλά και ο Έκτορας, εγκαταλειμμένος από την μητέρα του, γίνεται μέρα με την μέρα ένας βίαιος και απρόβλεπτος άντρας.

Τους λείπει η αγάπη και την θέλουν όσο τίποτα δική τους. Μόνο δική τους. Άραγε η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει την μοίρα αυτών των ανθρώπων; Μπορεί η αγάπη να νικήσει κάτι κολοσσιαίο όπως η μοίρα; Κι αν μπορεί, μέχρι που θα φτάσουν για την αγάπη;

Η ταινία “Αγάπη, αγάπη, αγάπη” είναι ένα αγωνιώδες ερωτικό θρίλερ γύρω από το αιώνιο θέμα του έρωτα και του πάθους στην σχέση «αρσενικό – θηλυκό».

Μια ιστορία αγάπης με στοιχεία θρίλερ μέσα από τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών που βιώνουν τον έρωτα και τον πόθο στα όριά του, της εξωτικής σαραντάρας Στέλλας και του μοναχικού Νίκου, αλλά και της εφηβικής Φανής και του ανώριμου Έκτορα. Άραγε η αγάπη θα μπορέσει να αλλάξει την μοίρα αυτών των ανθρώπων; Μπορεί η αγάπη να νικήσει κάτι κολοσσιαίο όπως η μοίρα; Μια ιστορία αγάπης που θέτει ένα κεντρικό ερώτημα στους πρωταγωνιστές της, αλλά και στους θεατές: «Μέχρι που μπορεί κανείς να φτάσει για την αγάπη;»

Ένα καστ που συνδυάζει μερικούς από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου, όπως και πολυβραβευμένη Αγγελική Παπαθεμελή (Μικρή Αγγλία), η βραβευμένη με τέσσερα κινηματογραφικά βραβεία ερμηνείας Δήμητρα Χατούπη, η διεθνής ελληνίδα του modeling και ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή, ο μύθος της Ελληνικής ροκ σκηνής Δημήτρης Πουλικάκος, η βραβευμένη για την ερμηνεία της στο Λονδίνο νεαρή ηθοποιός Νικόλ Ντρίζη, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα, και ο κινηματογραφικός πρωταγωνιστής Ερρίκος Λίτσης. Η ταινία «Αγάπη, αγάπη, αγάπη» ενώνει σε ένα μοναδικό σενάριο δυο ιστορίες αγάπης που θα μείνουν αξέχαστες στους θεατές.

Μια σπουδαία δημιουργική ομάδα δουλεύει στην παραγωγή της ταινίες, με τον σκηνοθέτη/συγγραφέα Κώστα Ζάπα (γνωστό από την συνεργασία του με την Zentropa του Λάρς φον Τριερ, «ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους διεθνείς σκηνοθέτες του σινεμά του δημιουργού»,Cineuropa), τον Παναγιώτη Ράππα, (ισόβιο μέλος της Αμερικανικής Academy of Motion Pictures, των γνωστών Oscar και συνεργάτη του Steven Spielberg), τον μουσικοσυνθέτη Ted Regklis, (έναν από τους πιο ανερχόμενους νέους συνθέτες και εκπροσωπείται από το διάσημο ευρωπαϊκό Music agency OTICONS που εκπροσωπεί συνθέτες όπως ο Jan A.P. Kaczmarek (Οσκαρ για το «Finding Neverland», η Rachel Portman (Όσκαρ για το «Εμμα», «Chocolat»), τον Έλληνα διεθνή σχεδιαστή μόδας Βασίλειο Κωστέτσο, καθώς και τον δυο φορές επιλεγμένο ανάμεσα στους καλύτερους ευρωπαίους παραγωγούς ταινιών Γρηγόρη Αθανασίου (Cannes Film Festival 2007, Toronto Film Festival 2011).

Σενάριο / σκηνοθεσία: Κώστας Ζάπας

Κοστούμια: Βασίλειος Κωστέτσος

Παραγωγός: Γρηγόρης Αθανασίου

Μοντάζ: Παναγιώτης Ράπας

Μουσική: Ted Regklis

με τους:

Αγγελική Παπαθεμελή, Ερρίκο Λίτση, Δήμητρα Χατούπη, Δημήτρη Πουλικάκο, Κατερίνα Λάσπα, Μάρα Δαρμουσλή, Αντώνη Παπαδόπουλο, Νικολίτσα Ντρίζη, Άγγελο Βαλέρα


“Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για την αγάπη;”