Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι μετά από ενάμιση χρόνο παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και παρόλο που 

ανακοινώθηκε το τέλος των παραστάσεων, οι φίλοι τους παραμένουν πολλοί. Προς ικανοποίηση λοιπόν του λαϊκού αιτήματος, οι Άγαμοι Θύται θα δώσουν ακόμη μια παράσταση στο Ζυγό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου διότι ως γνωστόν ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Σαρωτικοί με διαφανείς κουκούλες, τρύπιες χύτρες ταχύτητας, λαχανί και πράσινη ανάπτυξη, ανελέητοι σαν ΣΔΟΕ της σάτιρας και λυρικοί σαν νέοι υφυπουργοί περιβάλλοντος, ξαναβγαίνουν μπροστά για να διεκδικήσουν μερίδιο δημοσιότητας στις δημοσκοπήσεις.

Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο γενικό κουμάντο, όπως πάντα, και με την αρωγή της ιστορικής φράξιας των Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλας Μανισάνου, Στάθη Παχίδη, Χρήστου Μητρέντζη.

Μαζί τους κι εξ αδιαιρέτου οι: Ταξιάρχης Χάνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Χρύσανθος Καγιάς, Ελευθερία Κόμη και οι Cabaret Balkan, σε μια δυναμική, υπερκομματική συνεργασία, με πνευστά, μπουριά, και άλλα όπλα μαζικής ηχητικής καταστροφής, με γενικό σύνθημα: ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε.

Η παράσταση συνδυάζει το κωμικοτραγικό με το ημι-υπαίθριο μουσικοχορευτικό στοιχείο. Η ενεργητική συμμετοχή του κοινού και το παθητικό κάπνισμα επιτρέπονται. Τιμές συνετές, με πλαφόν.

Οι Άγαμοι Θύται θα εμφανίζονται στο Ζυγό από τις 5 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Διανομή επικρατείας

Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Κείμενα: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμεντος, Χρήστος Τολιάδης, Ταξιάρχης Χάνος.
Χορογραφίες: Μπέσυ Μάλφα, Ελευθερία Κόμη.
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Στεφανίδης, V. Gatz.
Παραγωγή: Νίκος Στεφανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Φωτογραφίες: Γιάννης Ψαθάς