Μετά τη μεγαλειώδη εκκίνηση του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης, στις 12 Ιουνίου, με την εμφάνιση της Αμερικανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Colorado Springs σε σύμπραξη με την Underground Youth Orchestra και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου σε θέση οικοδεσπότη, και τη συνέχιση του προγράμματος στις γειτονιές της πόλης με εκδηλώσεις που έτυχαν της ένθερμης υποδοχής του κοινού, ο παλμός της μεγάλης γιορτής του Χαλανδρίου χτυπάει ξανά από την καρδιά του, το θέατρο της Ρεματιάς.

Οι εκδηλώσεις στη Ρεματιά συνεχίζονται με αφιέρωμα στον παγκόσμιο κινηματογράφο, την Παρασκευή 1 η Ιουλίου, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη. Η ορχήστρα της πόλης αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε μια μουσική διαδρομή που ξεκινά από τον βωβό κινηματογράφο, συνεχίζει στον ευρωπαϊκό και καταλήγει στις σύγχρονες υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ. Στη συναυλία τραγουδά θέματα από πολύ γνωστές ταινίες η σολίστ Τζίνα Πούλου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου, Θέατρο Ρεματιάς 2019

Διαβάστε επίσης: 

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης στις γειτονιές της πόλης